Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2007, 15:41   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
NBA'in En Yararlısı Garnett !..

NBA takımlarından Minnesota Timberwolwes'da forma giyen yıldız oyuncu Kevin Garnett, yararlılık (Efficiency) istatistikliklerine göre ligin en yararlı oyuncusu oldu.. Garnett, maç başına 29.5 yararlılık oranı yakalayarak ilk sırayı aldı..

Garnett, bu sezon oynadığı 38 maçta 22.2 sayı, 12.8 ribaunt, 4.3 asist, 2.3 blok, 1.2 top çalma ortalamaları ile maç başına 29.5 yararlılık oranı yakalayarak ilk sırayı aldı.

Kevin Garnett'dan sonra NBA'in en yararlı isimleri 27.7 yararlılık oranı ile Miami Heat'de forma giyen Dwyane Wade ve 27.6 yararlılık oranıyla Dallas Mavericks'te oynayan Alman forvet Dirk Nowitzki oldu.

Öte yandan, sezon başında bazı maçların Çin'de oynanması yönünde görüşmelerde bulunan NBA yönetimi, Çin'in en büyük süt üreticilerinden biri olan Mengniu Süt Ürünleri Grubu ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

NBA'nın Çin'deki resmi süt ürünlerini üretecek Mengniu Grubu ile yapılan anlaşmanın ayrıntıları açıklanmazken, kaynaklar bu anlaşmanın milyonlarca dolara mal olduğunu ifade ediyorlar.

Mengniu, ürünlerini Çin'de oynanan NBA maçları ve programları esnasında yayınlatabilecek. NBA basketbol maçları, Çin'in devlet destekli kanalı da dahil 51 televizyonda naklen yayınlanıyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla