Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 00:20   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo "Capello Beni Sevmiyor"

Real Madrid'in bu sezon en sorunlu futbolcularından biri olan Brezilyalı golcü Ronaldo, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri teknik direktör Fabio Capello'yla bir türlü yıldızı barışmayan ve birçok maçta takımda yer almayan Ronaldo, artık Real Madrid'de kalmak istemediğini ve bir an önce başka bir kulübe gitmek istediğini dile getiriyor.
Bu sezon kötü futbolu ile eleştiri toplayan, eski günlerinden artık oldukça uzak gözüken yıldız oyuncu Ronaldo, basına yansıyan, 'maçlara ve antrenmanlara alkollü çıkıyordu' haberleri ile de İspanya spor gündeminde uzun süre yer almıştı.
Kendisinin ve takım arkadaşlarının basındaki, "Real Madrid'in soyunma odası alkol kokuyor" başlıklı haberleri yalanlamasına karşın hiçbir Real Madridli yönetici ve teknik direktör Capello'nun bu iddiaları yalanlamaması kafaları karıştırmıştı.
Ronaldo, Real Madrid'de artık istenmediğinin farkında olduğunu ve kendisi için bir çıkış yolu aradığını 'Valentino en Paris' moda fuarında ifade etti. Ronaldo, açıklamasında, "Artık Real Madrid'de benim geleceğe dair bir bağlantım kalmadı. Bunun başlıca sebebi ise Capello'nun beni sevmemesidir" dedi.
Bu arada, Milan Başkanı Silvio Berlusconi ve teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Ronaldo'yu Milan oyuncusu olarak görmekten mutluluk duyacakları ve bu transferi gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiği ifade edildi. Bunun üzerine mutluluğunu dile getiren Ronaldo, "Bu dünyada seni seven insanların olduğunu bilmek kadar insana mutluluk veren başka bir şey yok" diye konuştu.
Ronaldo'nun artık kendisinin de Real Madrid'de oynamak istemediğini ifade etmesinin ardından Real Madrid kulübü menajeri Pedja Mijatovic de Ronaldo'nun gözden çıkarıldığını ve uygun bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcunun satılacağını belirtti.
Real Madrid TV'ye konuşan Mijatovic, Ronaldo ile ilgili gelen birçok teklif olduğunu belirterek "Bunları değerlendiriyoruz fakat sonuçta bizim için en cazip olanı seçeceğiz. Şu an gelen tekliflerden hemen hemen hiçbiri bizim istediğimiz rakamda değil. Sonuçta Ronaldo'nun bedavaya gitmesine göz yumacak değiliz. Aynı şekilde İtalyan oyuncumuz Cassano için de aynı durum söz konusu. Bu oyuncular istedikleri kulübe gitmekte serbesttir ama bedava gitmelerine müsaade edemeyiz" dedi.



Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla