Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 00:26   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wink Röportaj ; Gulcemal ( Barış )


Bugün Forumumuzun değerli ve aynı zamanda istikrarlı üyelerinden Barış abiyle beraberiz...

Click the image to open in full size.

Abi öncelikle bize biraz kendinden bahsedebilirmisin?

Bahsedeyim adım barıs ama siz beni gülcemal olarak tanıyorsunuz oda benım soyadım 13 mayıs 1981 istanbul doğumluyum zonguldak karaelmas elektrık\elektronık mezunuyum istanbul çamlıcada oturuyorum ailecek besıktaslıyız ve bundan her zaman gurur duyduk..

Beşiktaşforum.net ile ne zaman ve nasıl tanıştın abi?

Besıktasforum.net ile tanışmam yağmurlu bir sonbaharı sabahına geldenk dı bır zamanlar hergun ziyaret ettiğim ama artık adını bile unuttuğum bir sitede gördüm ve o gun bugündur forumdayım ...

Ne Tarz Müzik Dinlemekten Hoşlanırsın abi?

Turk rock-pop-Rnb-hiphop (şimdi bazıları dıyecek hem rock hem hiphop olmaz diye) ..Bak oluyomus kısaca arabesk hariç kulağa hoş en müzıklerı dinlıyebilırim..

Abi keşfedilmeyi bekleyen sanatsal bir yönün varmı ?

Evet çok iyi golf oynarım ve cok iyi organizasyon yaparım (cevrem genıstır)ama henuz kımse kesfetmedi.

Nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorsun abi?

Yakın zamanda foruma koymustum (ne zamandan beri tuylerınız diken diken olmuyor ) diye işte o gunleri hayal ediyorum çunku '' hayallerin bitip anıların başladığı yerde umut bitmiştir''

Abi kendini 4 kelime ile tanımla desek?

Onu 1 cumleyle yazarsak '' boğa doğdu artık hiçbirşey eskisi gibi olmuyacak'' sebebıne gelince bu başlık doğum gunumde gazete başlığı olarak cıkmıs o gun mehmet ali ağca papaya suikast duzenlemiş ve papanın boynundakı haçtata 13 mayıs 1981 kıyamet gunu olarak yazıyor ben bunun etkisinde değilim tabiki ama cumle hoşuma gidiyor sadece.

İstanbul'un gözde bekarlarındansınız.Bu durumda aşk hayatınız çalkantılı mı geçiyor?Yoksa sıradan bir durum mu var?

Çok kolay aşık olan bır adam değilim her zaman zoru seven bir yapım var ..yani kız bana yelkenleri kolay indirirse hiç sansı yok beni zorlaması lazım ki benim için değeri artsın istanbulda alternatif her iki taraf içinde çok olduğu için sıradan bir durum tabiki...

Hayattan beklentilerinizi öğrenebilirmiyiz abi?

Hayattan cok fazla beklentim yok yani geleecek olarak çok fazla plan yapan bir adam değilim genelde gunluk yaşarım ama bu nekadar daha böyle gider bilemem .. Allahtan her gece sağlık mutluluk ve başarı dilerim ve beni duyduğuna eminim umarım hep duymaya devam eder ve hep yanımda olur.

Son olarak abi Beşiktaşforum.net ailesi üyelerine söylemek istediğin son bir cümlen var mı?

Forum olarak onumuze sunulan bu güzel sitenın kıymetını bılelım , sitenın ayakta durması için yapılan emeklerin ve harcanan masrafların bize değeceğini tüm Beşiktaslılara ispatlıyalım ve elimizden geldiğince siteye faydalı olalım Cunku Biz buna değeriz .

Benimle böyle güzel bir söyleşiye katıldığından dolayı Barış abiye teşekkürü bir borç bilirim...
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...

Konu OnuR tarafından (26-01-2007 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir..
AyTeK54 Ofline