Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 11:01   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
All-Star ilk 5'ler açıklandı

All-Star ilk 5'ler açıklandıClick the image to open in full size.26 Ocak 2007 09:35


NBA'de All-Star maçında halk oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı karmalarının ilk 5'leri açıklandı... Her iki takımda sahaya çıkacak 7'şer yedek daha seçilecek...Click the image to open in full size.
LeBron ''King'' James, Yao Ming'in 2005'teki rekorunu kıramasa da 2,516,049 oy alarak bu yıl en çok tercih edilen isim oldu.

Şu ana kadar sezonun çoğunu sakat geçirmesine rağmen Doğu'nun pivotu olan Shaq ise 14. kez üstüste All-Star'a seçilip ''Postacı'' Karl Malone ve NBA logosundaki adam Jerry West'in rekorunu egale etti.

Arenas ise 2 hafta önce 214 bin oy gerisinde olduğu Vince Carter'ı geçip 5'e girdi.

Batı yakasında Guardlar Tracy McGrady (Rockets), Kobe Bryant (Lakers), forvetler Kevin Garnett (Timberwolves), Tim Duncan (Spurs), pivot Yao Ming (Rockets)... Çinli pivot, bir kez daha halkının oylarıyla en çok tercih edilen isim oldu ama sakatlığı nedeniyle Las Vegas'ta sahaya çıkamayacak. Bu durumda ya en çok oyu alan Amare Stoudemire ya da NBA yönetiminin seçtiği isim yerine geçecek.

Doğu yakasında Guardlar Gilbert Arenas (Wizards), Dwayne Wade (Heat), forvetler LeBron James (Cavaliers), Chris Bosh (Raptors), pivot Shaq (Heat) ilk 5'e seçildi.

17 Şubat'ta oynanacak maçta her iki yakada sahaya çıkacak 7'şer yedeği ise Coachlar, GM'ler ve yorumcular belirleyecek. Yedekler gelecek hafta açıklanacak.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla