Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2007, 03:00   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kadıköy Belediyesinden ücretsiz tiyatro hizmeti

Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği "Kadıköy Belediyesi Tiyatrosu" isimli ücretsiz tiyatro etkinliği, dönüşümlü olarak Caddebostan Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezi ve Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde Ocak'tan Mayıs ayına kadar devam edecek.

Ülkemizde yaşanan kültür erozyonu sonucu tiyatro toplum yaşamımızda bir gereksinim olmaktan çıktı. Hiç tiyatro seyretmemiş İstanbul'lu sayısı bir hayli fazla. Bugün, Türk tiyatrosunun en büyük sorunu seyircisizlik. Halkının kültürel gereksinimlerinden de sorumlu olduğunun bilincinde olan Kadıköy Belediyesi, tiyatroya ulaşamayan Kadıköylülere ücretsiz tiyatro gösterileri düzenledi. Amaç tiyatroya seyirci yetiştirmek, tiyatroya gitmeyi bir gereksinim haline getirmek olduğu için de bir çocuk oyunu ve bir de yetişkin oyunu hazırlandı.

"Kadıköy Belediyesi Tiyatrosu" adı altında dönüşümlü olarak "Caddebostan Kültür Merkezi", "Barış Manço Kültür Merkezi" ve "Halis Kurtça Kültür Merkezi"nde Mayıs ayına kadar sürecek olan etkinlikte, Ocak ayı boyunca Emre Uluergüven'in yazdığı, Selçuk Uluergüven'in sahneye koyduğu "Mini Mini Masallar" isimli çocuk oyunu 6 Ocak 2007'den itibaren "Caddebostan Kültür Merkezi"nde her Cumartesi Pazar saat 13.00'de sergilenecektir.
Giriş Ücretsizdir.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için : 0216 386 29 49 (CKM)

"Kadıköy Belediyesi Tiyatrosu" adıyla yetişkinler için hazırlanan oyun ise Anton Cehov'un yazdığı Selçuk Uluergüven'in uyarlayıp sahneye koyduğu "Tek Perdelik Şaka".

Bu çalgılı, danslı, komediyi tüm Kadıköylüler aşağıda belirtilen gün ve saatlerde "Barış Manço Kültür Merkezi"nde ücretsiz olarak izleyebilirler.


31 Ocak Çarşamba 18.30

Ayrıntılı Bilgi ve Rezervasyon : 0216 418 16 46
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla