Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2007, 07:18   #4
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

3- Amerikan Metodu : Aslında bu yöntem Amerikalılar tarafından çok iyi bilinen ve uygulaması kolay olan bir yöntemdir.Yalan söyle, bir daha yaan söyle, yine yalan söyle ve sonunda herkes bu yalanın artık bir gerçek olduğuna inanır. ABD'li bir uzman, geçtiğimiz günlerde sorgulanan kişinin gerçek Saddam Hüseyin olmadığını açıkladı. Bir dönem CIA'de görev yapan ABD'li uzman gerekçelerini şöyle açıklıyor: Saddam'ın yüz hatları ve dişleri çok daha farklıydı. Yüz hatlarının ortaya çıkmaması için, sakallı sorgulanıyor. Saddam'ın eşi Sacide Tulfah ta bu şahsın Saddam olmadığını söyledi.
4 - Yöresel Metod : Irak halkının tarafından bilenen gerçek şudur ki Irak'ı 1997 yılından beri yöneten Saddam Hüseyin değildi benzeri Casim El-Ali adında bir kişi idi. Bu görüşü savunan insanlar gerçek Saddam Hüseyin'nin şivesini ve konuşurken harflerin ağzından çıkış tonunu çok iyi bilen insanlardır. Hatta Saddam Hüseyin'nin sadece ses tonundan bile (görüntü olmadan) gerçek olup olmadığını tespit edebilen insanlardı. Gerçek Saddam Hüseyin'nin konuştuğu Arapça Irak halkının orta kesimini ivesidir (Bağdat ve Tikrit). Halbuki 1997-1998 yıllarından sonra Saddam Hüseyin'nin şivesinde ani bir değişiklik olup Irak Halkının güney kesimin şivesini (Basra) kullanmaya başlamıştı. Aslında 1997 yılından sonra medyaya tanıtılan kişi Casim El-Ali veya Mihail Ramazan olabilir bu çok önemli değil, önemli olan bu kişi gerçek Saddam Hüseyin değildir.
Click the image to open in full size.
Casim El-Ali


5 -Diğer : ismini vermek istemeyen, gerçek Saddam Hüseyin'nin sağlığı ile yakından ilgilenen ve 1990 yılında Kuveyt savaşından sonra Avrupa'ya iltica eden bir doktor tarafından ortaya atılıan bir iddia. Bu doktora göre gerçek Saddam Hüseyin Irak-İran savaşından 3 yıl sonra lenf bezi kanserine (Hodgkin Lymphoma) yakalanmıştı ve bu doktor 1990 yılında yurtdışına çıktığında gerçek Saddam Hüseyin hasta yatağında yaşam savaşı veriyordu. 1991 yılından sonrada gerçek Saddam Hüseyin'i medyada bir daha görmediğini ve büyük bir olasılıkla öldüğünü, 1991 yılından beri Irak Saddam Hüseyin'nin benzeri tarafından idare edildiğini ifade etti. Aslında tam bu dönemlerde Iraklılar arasında da Saddam Hüseyin'nin öldüğüne dair söylentiler vardı ama iletişim bu günkü kadar etkin olmadığından insanlar medyaya mahküm olmuştu. Medya ne derse doğrudur kavramı mevcuttu.


Burada okurlarımızın kafasında bir soru işareti doğabilir.
Geçek Saddam Hüseyin'i nasıl öğrenebiliriz ?


Aslında bu sorunun cevabı çok basit, Saddam Hüseyin'nin eski ve yeni fotoğraflarına dikkatli bir şekilde bakınız. Özellikle zamanla değişmesi beklenmeyen yüz özelliklerine dikkat edin. Bu sorunun yanıtını eminiz ki çok kolay bir şekilde verebilirsiniz.
İsterseniz Amerikalılar tarafından hazırlanan senaryonun başından başlayalım
Hanımlar, baylar. Onu yakaladık
Click the image to open in full size.
Soru: Yakalayan kişinin yüz ifadesi de bunu anlatıyor mu acaba !


Değerli okurlarımız, yukarıda gösterilen kişi aslında gerçek Saddam Hüseyin değildir !


Gerçek Saddam Hüseyin'i görmek istiyorsanız aşağıdaki fotoğrafa bakınız !

Click the image to open in full size.
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla