Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2007, 07:19   #7
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gerçek Saddam Hüseyin'nin Sol yüzünde ben yoktur:
Click the image to open in full size.



Gerçek Saddam Hüseyin'nin çenesindeki gamzeye (çentik,çukur) dikkat edin:
Click the image to open in full size.


Şimdi yine Amerikalılar tarafından yazılan senaryoya göre yakalanan Saddam Hüseyin'nin fotoğrafına bir kez daha bakalım:
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.


Aslında yukarıdaki fotoğraflara bakarak buradaki kişinin gerçek Saddam Hüseyin olmadığı bellidir. Ancak burada birkaç hususa değinmekte yarar vardır.
Bu fotoğrafta birçok biliçli değişiklik yapılmıştır. İlk fotoğrafta küçük düşürmek amacıyla kişinin saçları dağınık ve bilinçli olarak uzatılmıştır. Ancak bu durum kişinin gerçek Saddam Hüseyin olmadığını ortaya çıkarıyor. Çünkü gerçek Saddam Hüseyin'nin saçı çok sert ve kıvırcıktı ve uzadığında bu görüntüyü vermezdi. Sert ve kıvırcık saçlara sahip olan kişiler ne demek istediğimizi çok iyi bilirler !
Sakalının bu şekilde uzamış, dağınık ve beyaz bir şekilde gösterilmesi ise islam dinine ihanet etmek amacıyla yapılmıştır. Neden Saçlar boyalı sakallar beyaz bırakıldı !
Tıraş sonrası çekilen bu fotoğrafta çok bariz bir değişiklik yapılmıştır. Sol yüzündeki beni gizlemek için sakalları kesilmemiştir ve uzun bırakılmıştır. Dikkat ederseniz bu fotoğraf dışında yakalanan kişini hiçbbir sakalsız fotoğrafı olmamıştır. Bu kişinin 3 yıl süren mahkemesi süreside bir kez olsun bile sakalsız gösterilmedi.
Click the image to open in full size.


Sonuç olarak
Yakalanan ve idam edilen kişinin gerçek Saddam Hüseyin olmadığı kesindir. Ancak bu durum gerçek kişinin hayatta olup olmadığı konusunda bir fikir vermez. Gerçek Saddam Hüseyin belki de hala hayattadır, belki de 1997 veya 2003 yılından önce vefat etmiştir.
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla