Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 15:45   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İspanya'da Neslihan Haftanın En İyisi

Spar Tenerife Marichal'de oynayan ve İspanya'daki ilk Türk voleybolcu olan Neslihan Demir, bu hafta kaydettiği 21 sayıyla haftanın en iyi oyuncusu seçildi..

Neslihan, 16. haftada Tenerife'nin Gran Canaria Hotel Cantur ile oynadığı maçta takımının en skorer oyuncusu olurken, haftanın en iyi oyuncusu olarak gösterildi.

Spar Tenerife Marichal kulübünde ilk sezonunu geçiren, ancak hemen uyum sağladığı görülen Neslihan, Gran Canaria'ya karşı deplasmanda 3-1 kazandıkları maçta 21 sayı kaydederek, karşılaşmanın yıldızı oldu.

İspanya Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde (SFV), 16. haftanın en iyi oyuncusu seçilen Neslihan için ''Türk hücum oyuncusu, Kanarya Adaları'nın en büyük derbisinde takımına galibiyeti getirenlerin başında geldi. 21 sayıdan 2'sini direkt aldı. Rakibi için değişmez bir kabustu'' denildi.

Kanarya Adaları bölgesinin gazeteleri, Neslihan'ın özellikle ''çok motive'' oynamasını ön plana çıkardılar. SFV'de şampiyonluk yarışında tartışmasız en iddialı kulüp olan Spar Tenerife, ligde yenilgisiz tek kulüp olarak yoluna devam ediyor.

İspanya Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde (SFV) 18. haftanın en iyi oyuncusu seçilen Neslihan Demir Darnel, ''Benim için sürpriz oldu'' dedi.

İspanya'nın Spar Tenerife Marichal takımında oynayan milli voleybolcu Neslihan yaptığı açıklamada, ''İspanya'da bu kadar başarılı olacağımı hemen beklemiyordum. 2. kez haftanın en iyi oyuncusu seçilmem benim için de sürpriz oldu'' dedi.

İspanyol liginde daha ilk sezonunu geçiren Neslihan, ''Zaman geçtikçe ben takıma, takımda bana alışıyor. Birbirimize güvenimiz arttı. Aslında gelir gelmez ilk yılda bu kadar iyi uyum sağlamak çok zor'' diye konuştu.

Milli voleybolcu, takımın Brezilyalı antrenörü Claudio Lopes ile de çok iyi anlaştıklarını ifade ederek, en yakın arkadaşlarının Polonyalı Milena Rosner, ABD'li Tom Logan ve Arjantinli Romina Lamas olduğunu kaydetti. Neslihan, takımın ilk 6'sında İspanyol oyuncu bulunmadığını da sözlerine ekledi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla