Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 12:54   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Betis iddialı geliyor !

Betis iddialı geliyor !
Real Betis, Sloven Branko Iliç ve Arjantinli Juan Pablo Caffa'yı renklerine bağladı.
31 Ocak 2007 12:40
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Ocak ayı transfer dönemini en hızlı geçiren takımlardan biri de Real Betis oldu.

Uzun zamandır peşinde olduğu iki oyuncu Sloven Branko Iliç ve Arjantinli Juan Pablo Caffa'yı renklerine bağlayan Real Betis, ikinci yarının iddialı ekiplerinden biri olacağını ve lig mücadelesinde tırmanışa geçeceği sinyallerini verdi. Sevilla şehrinde bulunan kulüp yönetim binasında basına tanıtılan oyunculara İspanyol basının ilgisi büyük oldu. 22 yaşındaki Caffa, Arjantin'in Arsenal de Sarandi takımından 3 milyon euro karşılığında transfer edildi ve 2011 yılına kadar Betis'in oyuncusu olacak. Öte yandan 25 yaşındaki Iliç ise NK Domzale takımından 2 milyon euro karşılığında Betis kadrosuna dahil edildi.

Basın toplantısında konuşan futbolcular, Real Betis gibi büyük bir kulüpte oynayacakları için heyecanlı olduklarını bildirdi. Caffa, açıklamasında, "İspanya'ya geleli henüz birkaç gün oldu. Ancak, birçok başarıya imza atma hevesi ile dolu olduğumu belirtmeliyim" dedi.

Buraya kalıcı ve sürekli başarıları yaşamak için geldiğini anlatan Caffa, şöyle konuştu: "Takımdaki yerimi bir an önce almak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Şu an fiziksel olarak iyi durumdayım, istenirse bir sonraki maçta bile hemen görev alabilirim. Fakat karar antrenörümüzün olacaktır."

İliç ise, Real Betis'in hayal ettiğinden daha büyük bir kulüp olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Geldiğim zaman oldukça şaşırdım. Real Betis, dünya sınıfında bir kaliteye sahip. Hafta sonu oynanacak maçta hemen görev almak istiyorum. Zaten buraya gelirken kondisyon olarak hazırdım. Vakit kaybetmeden takımdaki yerimi almak isterim."
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla