Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 13:41   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Renault'dan Red Bull'a kanca

Red Bull, Renault'un kendilerine daha fazla yakınlık göstererek daha cazip bir teklif getirdiği için Ferrari ile olan motor anlaşmasından geri adım attıklarını açıkladı. Avusturya merkezli takımından yapılan açıklamada, eski motor tedarikçileri Ferrari'yi eleştirmekten de kaçındı.

Renault'nun kendilerine daha cazip bir yaklaşım tarzı sergilediğini ifade eden Adrian Newey, ITV'ye Ferrari ile ilgili yaptığı açıklamada "Biz onlara para verdik, onlar da bize motor verdiler. Esasında ortaklıktan anlaşılan şey işte buydu" diyerek, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Renault ise anlaşmanın başında kâr meselesini öne çıkarmadı. Daha ziyade birlikteliğimizden doğabilecek başarılar konusunda yoğunlaştık. Bu ise, çok daha farklı ve esasen bizim istediğimiz tarzda bir ortalık idi. Çok cazip geldi."

Takım patronu Christian Horner da, motor tedarikçisinin değişiminden duyduğu heyecanı dile getirerek, Renault'nun Red Bull'a kesinlikle ikinci sınıf bir pencereden bakmadığını kaydetti. Daha önce alınan haberlere göre, Ferrari anlaşmasının hayli pahalıya mal olması bekleniyordu. Horner konuşmasına şu hususu da ekledi: "Renault ile aramızda imzalanan anlaşmanın içeriğinde, yarışlarıda kendilerinin ardında yer alacağımıza dair en ufak bir ima dahî yoktur."
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla