Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 04:47   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adana'da Özcan Deniz rüzgarı

Desa Türkiye çapındaki 50. mağazasını ünlü sanatçı Özcan Deniz'in katılımıyla Adana'da açtı. Açılışta konuşma yapan Desa Deri Anonim Şirketi Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Bilge, 2006 yılında Desa'nın yurtiçinde ve yurtdışında mağazalaşarak büyüme stratejisinin meyvelerini topladığını söyledi.
Bilge, su geçirmez derininse moda sektörünün yönünü değiştirecek nitelikte bir yatırım ve çıkış olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye'de 9 franchise mağazası ve 140 satış noktası bulunmakta. Desa bugün Türkiye'nin en büyük illerinden biri olan Adana'da 50. şubesini açtı. Özellikle yağışlı havalarda uzun yürüyüşlerden hoşlananların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak olan su geçirmez özellikteki deri grubu metropol hayatının dinamizmiyle güzel bir uyum sağlayacak. Bu grupta kadın ve erkekler için birbirinden şık ve fonksiyonel pardösü, kaban ve montlar yer alıyor. Koleksiyonda kışın vazgeçilmez renkleri siyah, koyu kahve ve konyak kullanılmıştır" şeklinde konuştu.
Açılışa katılan ünlü sanatçı Özcan Deniz ise deri giydiği zaman mutlu olduğunu söyledi. Mağaza açılışında Özcan Deniz'i görmek için gelen genç kızlar, sanatçıyı öpebilmek için birbiriyle yarıştı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla