Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 09:22   #12
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

4- 'S’ HARFLİ HİZMET (Yeni Zelanda)
Bu, birçok kuruluşun tartıştığı ve eğer hiç böyle bir hizmet kuruluşundan bir hizmet aldıysanız, birçok insan için bin dokuz yüz doksanların son zamanlarda en çok kullanılan deyimlerinden başka bir şey değildir.
Ancak, Yeni Zelanda gümrükleri için, “Hizmet”, -yakında Yeni Zelanda Gümrük hizmetleri olarak tanınacak- çok benimsenmiştir.
Bu tek kelime, bizim değerlerimizin altını çizmektedir’ diyor, Müfettiş Greame Lodlow. Devlete bir tahsildar veya memur olarak hizmet etmek, ve beklentilerini karşılama bakımından Yeni Zelanda devleti ve vatandaşlarına hizmet etmek. Bizim amacımız, iki türlü hizmet arasında iyi bir uyum tesis etmek ve hem hükümet ve hem de Yeni Zelanda için elimizden gelenin en iyisini yapmaktır.
ÔBu amacımızı gerçekleştirirken, kanunlarda belirtilen hükümler çerçevesinde hareket ederek faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye özen göstereceğiz. Gümrüğü 20. yüzyılın sonlarına taşıyacak olan bu çalışmalarımız yaptığımız her şeyin bir bölümünü oluşturmaktadır. Yeni yasa bize müşterilerin görüşlerinden ve modernizasyon projemizden istifade etmemize yardım edecektir, fakat biz müşteri görüşlerini sadece bununla sınırlı görmüyoruz.
Örneğin, Yeni Zelanda artık saat sekizden beşe ve Pazartesi’den Cuma’ya kadar çalışan bir ülke değildir. Bunu yansıtmak zorundayız. Aynı zamanda daha kolay ulaşılabilir olmalıyız - bizim için hizmet, insanlara sadece hangi işlemlerin yapılması gerektiğini söylemek değil, onların sorularına cevap vermek demektir.’
Bay Lodlow, Hizmet’ adının konulması, kuruluş içinde ve dışında bu mesajın herkese ulaştırılmasının temin edileceğini belirtmektedir.
Mesaj: Gümrük sadece Yeni Zelanda toplumuna hizmet için vardır.
  Alıntı ile Cevapla