Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 11:08   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İtalya Milli Takımı maçları da iptal..

Catania-Palermo maçında yaşanan olaylar ve ardından da 38 yaşında bir polisin hayatını kaybetmesiyle İtalya Futbol Federasyonu'nun ani kararıyla süresiz iptal edilen İyalya'daki liglerinin tamamının ardından İtalya Milli Takımı maçları da iptal edildi..

Azzurri de durduruldu..

Catania-Palarmo maçının ardından yaşanan olaylarda, bir polis memurunun hayatını kaybetmesi ve yüzlerce yaralı olmasının ardından İtalya Futbol Federasyonu İtalya'daki bütün futbol liglerini süresiz durdurdu.. Liglerin tamamının iptal edilmesinin ardından yansımalardan ilk etkilenen İtalya Milli Takımı oldu. Azzurri'nin Beçlika ve Romanya ile yapacağı hazırlık maçları da acilen iptal edildi..

FIGC Başkanı Luca Pancalli yaptığı açıklamada ilk olarak İtalya'daki bütün futbol liglerinin acilen durdurulduğunu belirtmişti.. Son gelen haberde Dünya Kupası sahibi Roberto Donadoni'nin Dünya Kupası takımı ile Romanya'nın yapacağı maç da olmak üzere Azzuri'nin bütün maçlarının da iptal edildiği federasyon tarafından doğrulandı.. İtalya Futbol Federasyonu'nun kararı geç bir saatte vermesi sebebiyle bu durumdan etkilenen federasyonlara ilk bilgi olarak acilen faks çekildiği belirtildi..

Sadece A takımın maçları değil İtalya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın Belçika ile yapacağı maç da iptal edildi..
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla