Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 18:24   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ofis Cihazları İnsanı Delirtir

Ofiste çalışan cihazlar arızalanınca özellikle stresli ortamda çalışanları delirtir. Günlerce uğraştığınız bir projeyi son anda bitirip çıktısını almak istediğinizde yazıcı arızası stres üstüne stres yapar.
Bilgisayarcılara göre garanti süresi biten ürünü kesinlikle tamir ettirmemek gerekiyor. Çünkü teknolojinin ömrü o kadar. “Şu parçasını değiştirelim düzelir bunu değiştirelim düzelir.” mantığı size yeni alacağınız üründen daha fazla para kaybettirir. Teknolojide artık bu 2 kural kabul ediliyor, “Kesinlikle ikinci el ürün almayın, Arızalanan ürüne para yatırmayın.” Çünkü sistemi geliştirenlerde garanti süresi kadar kullanabileceğiniz ürünleri tasarlıyor. Birçok cihaz garanti süresi bittikten 1 -2 ay sonra arızalanıyor. Yaptığınız harcama garanti süresi olan bir ürüne vereceğinizden daha fazla olabiliyor.
İşte bu görüntüde network yazıcısı arızalanınca deliren bir ofis çalışanını izleyeceksiniz. Yazıcıdan ümidini kesen şahıs sonunda kafayı sıyırıp ekranın fotokopisini çekmek istiyor. Tabi hiç bir şeyden habersiz kendi işlerine bakan özellikle bayan çalışanların ani olaydan sonraki halleri de ortada.

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla