Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2007, 07:21   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Williams'ın umudu FW29 tanıtıldı

F1'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan Williams, 2007'de kullanacağı yeni aracı FW29'u medyaya tanıttı. Click the image to open in full size.
Williams, kabus gibi geçen 2006'nın izlerini yeni sezonda silmek amacında

AT&T Williams, FW29'un tanıtımını Oxford yakınlarındaki merkezinde yaptı.

Takım patronu Frank Williams 2006'nın kendileri için iyi geçmediğini belirterek, "ancak tüm ekibin bu durumu düzeltmek için kış boyunca iki kat fazla çalışması beni çok memnun etti. Sezona yeni ortağımız AT&T ve yeni sponsorlarla giriyoruz. FW29 bu yoğun sürecin ürünüdür" dedi.

Sekiz kez markalar şampiyonu takımın ortak sahiplerinden Patrick Head, geçtiğimiz yılki performanslarını utanç verici olarak değerlendirdi ve yeni araçla iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

Teknik şef Sam Michael, FW29'un geçtiğimiz yıl kullandıkları FW28'deki tasarım anlayışının bir devamı olduğunu belirtti.

Michael, 2006'da yaşadıkları dayanıklılık sorunlarını gidermek için motor ve egzos sistemini geliştirdiklerini, ayrıca aerodinamiği iyileştirmek için şaside değişiklikler yaptıklarını söyledi.

Markalarda 2006'yı 11 puanla sekizinci sırada tamamlayan Williams yeni sezonda Toyota motoru kullanacak ve Alex Wurz-Nico Rosberg pilot ikilisiyle mücadele edecek.

Rosberg, ilk F1 sezonunda kazandığı deneyimin bu yıl çok iyi sonuçları olacağını belirtirken, "çok daha iyi duruma geldiğimiz bu sezon için umutlu olabiliriz'' değerlendirmesinde bulundu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla