Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 12:04   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yolun açık olsun Eczacıbaşı

Yolun açık olsun Eczacıbaşı

Eczacıbaşı Bayan Voleybol Takımı, Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, 12 takımlı play-off 1. tur ilk maçında yarın deplasmanda Hollanda'nın DELA Martinus takımıyla karşılaşacak. Amstelveen kentindeki Emergohal Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.
İki takım arasındaki rövanş maçı 14 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak ve 6 takımlı play-off 2. turuna yükselecek ekip belli olacak.
Öte yandan, bu etapta her iki maç sonunda tur atlayacak takım, play-off 2. turunda Dinamo Moskova (Rusya)-Hotel Cantur Las Palmas (İspanya) eşleşmesinin galibiyle, 28 Şubat ve 7 Mart'ta karşılaşacak.
Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü final maçları ise İsviçre'nin Volero takımının ev sahipliğinde, 24-25 Mart tarihlerinde Zürih'te yapılacak.

-GRUP MAÇLARI-

Eczacıbaşı, ilk tur grup maçlarını 10 puanla, grup ikincileri arasında en iyi takım olarak bitirmenin yanı sıra, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden toplam 16 takım arasında 5. sırada tamamladı.
Rakibi DELA Martinus ise grubunda 4. oldu, ancak aynı grupta ikinci olan ve dörtlü finalin ev sahipliğini üstlenen Volero takımı finallere doğrudan katılacağından, en iyi 4. olarak Hollanda temsilcisi play-off 1. turuna kalan 12 takımdan biri oldu.
Bu sabah erken saatlerde Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a giden turuncu-beyazlılar, tamamı Hollandalı oyunculardan kurulu rakibi karşısında tur için avantajlı bir sonuç almaya çalışacak.

-MENAJER TEOMAN: ''AVANTAJ SAĞLAMAK İSTİYORUZ''

Play-off 1. turundaki rakipleri DELA Martinus'un, 2 oyuncusu hariç, diğer 12 oyuncusunun Hollanda Milli Takımı'nda yer aldığına dikkat çeken Eczacıbaşı Menajeri Selcan Teoman, yarınki maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacaklarını söyledi.
Teoman, şunları kaydetti:
''DELA Martinus güçlü ve iddialı bir takım. Onlar da bizim gibi ilk maçı kazanıp, tur için avantaj elde etmek istiyor. Saha ve seyirci avantajını da iyi kullanacaklarından eminiz, ancak biz de iyi ve uyumlu bir takımız. Deplasmanda oynayacağımız bu maçta takım oyunu sergileyip, elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz.''

-ANTRENÖR MOTTA: ''TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ''-

Avrupa'daki hedeflerini adım adım belirlediklerini belirten Eczacıbaşı Antrenörü Marco Aurelio Motta ise takımına güvendiğini ifade etti.
Motta, maçla ilgili şunları söyledi:
''Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedefimiz, grubumuzda en iyi sonucu elde etmekti. Bunun ötesine geçtik ve tüm takımlar içinde (16 takım) 5. sırada yer aldık. Türkiye Ligi'ne şimdilik ara verdik ve tüm konsantrasyonumuzu Hollanda takımı ile yapacağımız iki maça çevirdik. Rakibimiz DELA Martinus, grubunda 4. olmasına karşın mücadeleci ve uzun zamandır bir arada çalışan oyunculara sahip bir takım. Bizim de hedefimiz, 6 takımlı play-off 2. turuna kalmak. Takımımıza güveniyoruz.''

06.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla