Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 09:29   #1
SeYTaNYaRGıC
 
SeYTaNYaRGıC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chick Corea’dan iki özel konser

Chick Corea, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ve Ankara MEB Şura Salonu’nda iki özel konser vermek için geldi.


Click the image to open in full size.

Corea, 60’lı yıllardan günümüze, en önemli cazcılar arasında yer almakta olan, kazandığı şöhretle hiçbir zaman yetinmeyen ve halen birçok önemli müzik projesinde yer alan bir efsane.

Tüm zamanların en büyük piyanistlerinden biri olan Chick Corea, RTN organizasyonuyla 15 Ocak 2007 akşamı İstanbul’da, Vokaliz organizasyonuyla da 17 Ocak 2007 akşamı Ankara’da tekrar Türk hayranlarıyla buluşacak.

Bu kez solo konser verecek olan Chick Corea, hayranlarına 40 yıllık müzik hayatının bir özetini sunacak ve 40 yıl boyunca yapmış olduğu birbirinden güzel eserleri seslendirecek.


ANKARA KONSERİNDE EN PRESTİJLİ İKİ KOLTUK UNICEF YARARINA AÇIK ARTIRMADA!


Click the image to open in full size.

Bu konserde ön sıranın tam ortasındaki yan yana iki koltuk (A1-A2), tüm geliri UNICEF’e verilmek üzere www.gittigidiyor.com sitesinde açık artırma ile satılıyor.

14 Ocak 2007 saat 19.00’a kadar sürecek açık artırmayı kazanan bu iki izleyici konser sonrasında sanatçı ile tanışma fırsatını da yakalayacak.

Not: Açık artırmada oluşacak bedel UNICEF’e bilet sahibinin adına bağış olarak yatırılacak. UNICEF bu değerli katkı karşılığında bir teşekkür mektubu gönderecek.


CAZDA BİR EFSANE!
Willie Bobo, Stan Getz, Herbie Mann, Miroslav Vitous, Roy Haynes ve Miles Davis gibi büyük caz ustalarının yanında çalışarak müzik hayatına başlayan Chick Corea, Stanley Clarke, Herbie Hancock, Gary Burton gibi usta müzisyenlerle beraber çalışmış ve Frank Gambale, Dave Weckl ve John Patitucci gibi isimleri de caz dünyasına kazandırmıştır.



Click the image to open in full size.


Ülkemizde en son 2006 Temmuz ayında İstanbul ve Çeşme’ye iki özel konser vermek için gelen Chick Corea, ikisi de kapalı gişe olarak geçen konserlerde Bayerische Kammer Philharmonie ile birlikte Mozart’ın 24. Piyano Konçertosu’nun özel bir aranjmanını ve kendi bestesini seslendirmişti.

Aya İrini’de 4 Temmuz’da gerçekleşen konserde, biletler çok yüksek fiyatlardan satışa çıkmasına rağmen aynı gün içerisinde tükendi ve böylece Türkiye’de görmeye alışık olmadığımız bir rekora imza atılmış oldu.

CHICK COREA
Solo Piyano Konseri

15 Ocak 2007
LÜTFİ KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGİ SARAYI
(Anadolu Auditorium)

Kapı Açılışı: 19.30
Konser: 21.00

Bilet fiyatları:
1. Kategori 250,00 YTL (protokol)
2. Kategori 170,00 YTL
3. Kategori 100,00 YTL
4. Kategori 60,00 YTL
5. Kategori 50,00 YTL bunlardı Click the image to open in full size.
SeYTaNYaRGıC Ofline   Alıntı ile Cevapla