Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 14:52   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şekerspor Transfer Şampiyonu

Lig B 1. Grup takımlarından Etimesgut Şekerspor, klasman grubunda devam edeceği ligin ikinci yarısında umudunu yeni transferlerine bağladı...
Sezon başında renklerine bağladığı Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Tamer Tuna ve Evren Ayhan gibi yıldız futbolcularla bir anda spor kamuoyunun gündemine oturan Etimesgut Şekerspor, bu futbolculardan beklediği verimi alamayınca Sergen ve Ahmet Yıldırım hariç diğer oyuncularıyla yollarını ayırma kararı aldı.
Ligin ikinci yarısına hedeflediği Yükselme Grubu yerine Klasman Grubu'nda yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosunu yeni yıldızlarla güçlendirmek yerine, önceden belirlenen ve performanslarıyla göz dolduran oyuncuları almayı tercih etti.
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da gerçekleştiren Etimesgut Şekerspor, tam 11 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Sezon sonunda Türk Telekom Lig A'ya yükselmeyi hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, Samsunspor'dan Kerem İnan, Muhammed Şeker, İbrahim Aydemir, Maltepespor'dan Ahmet Güven, Kadir Zorbozan, Hatayspor'dan Hüseyin Kala, Aydın Belediyespor'dan Çağlar Yıldızer, Denizlispor'dan Eyüp Kaymakçı, Sakaryaspor'dan Rasim Vardar, Gebzespor'dan Ersoy Uçtu ve Ankaragücü'nden Aytaç Ak'lı kadrosuyla bu hedefini gerçekleştirmek için mücadele edecek.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla