Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 13:50   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Eto'o Rijkaard'ı dinlemedi!

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında lider FC Barcelona kendi sahasında oynadığı maçta Racing Santander'i 2-0 yenerken, teknik direktör Frank Rijkaard'ın çağrısına rağmen Samuel Eto'o oyuna girmek istemedi.

Uzun süren sakatlıktan yeni çıkan Kamerunlu Eto'o, Racing maçında yedekler arasında yer aldı. Rijkaard'ın 84. dakikada oyuna sokmak için çağırdığı Eto'o, yardımcı antrenörlerden Eusebio'ya oynamak istemediğini söylemesi polemiklere yol açtı.

İspanyol basını, 20 dakikaya kadar saha kenarında ısınan Eto'o'nun son 6 dakika için oyuna girmeyi kendisine yediremediğinden bu tip bir harekette bulunduğunu iddia etti. Gazeteler, Racing maçı incesinde Eto'o'ya 30 dakika oynayacaksın denildiğini, ancak son dakikalarda oyuna alınmak istenince bunu kabul etmediğini yazdı.

Hollandalı teknik adam Rijkaard ise henüz Eto'o ile konuşmadığından oyuna girmek istememesindeki gerçek nedeni bilmediğini söyleyerek, ''Üzücü bir şey'' dedi.

Öte yandan, Barcelona'nın 2 golünü atan Brezilyalı Ronaldinho, tekrardan yıldızlaştı. Uzun süredir eleştirilen Ronaldinho, Racing karşısındaki mükemmel oyunuyla gerek Nou Camp Stadı'ndaki Barçalı taraftarlardan gerekse İspanyol basınından tam not aldı.


kaynak SuperSpor – Eto'o Rijkaard'ı dinlemedi! - 12 Subat 2007 (İspanya Ligi)
  Alıntı ile Cevapla