Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 14:03   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Nash ve Diaw'sız Phonenix yok!

Chicago Bulls, NBA'in en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımlarından Phoenix Suns'ı deplasmanda devirerek üç maçlık mağlubiyet serisini noktaladı.


US Airways Center'da oynanan karşılaşmada Phoenix Suns'a konuk olan Chicago Bulls, rakibini 116-103 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi. Phoenix Suns'ta iki kez NBA'in en değerli oyuncusu seçilen Kanadalı Steve Nash ve Fransız Boris Diaw sakatlıkları nedeniyle Chicago karşısında forma giyemediler.

Yedi maçlık deplasman serisinin son maçında Pheonix'e konuk olan Chicago, rakibini devirerek seriyi 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle tamamladı. Chicago, Suns'la oynadığı son beş maçta galip gelememiş ve rakibiyle Phoenix'te yaptığı son sekiz maçı da kaybetmişti. Chicago Bulls, rakibine karşı son deplasman galibiyetini Michael Jordan'la 20 Kasım 1996'da elde etmişti.
Bulls'ta Kirk Hinrich 14'ü son çeyrekte olmak üzere attığı 29 sayıyla takımının en etkili isimlerden biri oldu. Luol Deng'de tıpkı Hinrich gibi 29 sayıyla maçı tamamlarken, Ben Gordon ise 27 sayı üretti. Hinrich, Deng ve Gordon üçlüsü toplam 85 sayı üreterek takımlarının skor yükünü büyük oranda üstlendiler.

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve evinde oynadığı son üç maçtan da yenilgiyle ayrılan Phoenix'te ise, Steve Nash'in yerine görev alan Leandro Barbosa 26 sayıyla maçı tamamladı. Leandro Barbosa, attığı 26 sayının 19'unu ise maçın ikinci yarısında kaydetti. Pheonix'te Amare Stoudemire de 26 sayıyla skora katkı yaparken, Raja Bell 16 sayı, Shawn Marion ise 11 sayı, 18 ribauntla karşılaşmayı noktaladı


kaynak : SuperSpor – Nash ve Diaw'sız Phonenix yok! - 12 Subat 2007 (NBA)
  Alıntı ile Cevapla