Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2007, 21:41   #3
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rijkaarda Tokat Gibi Cevap

RIJKAARD'A TOKAT GİBİ CEVAP!

Santander maçına çıkmak istemediği için Eto'o'yu oynatamadığını ifade eden Frank Rijkaard ve Eto'o'nun takım arkadaşlarını daha çok desteklemesi gerektiğini belirten Ronaldinho'ya cevap geldi. Samuel Eto'o, "Bunlar ancak kötü bir insanın yapabileceği şeyler" ifadesiyle Rijkaard ve Ronaldinho'ya ciddi bir şekilde yüklendi.

Samuel Eto'o açtı ağzını yumdu gözünü!

Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Katalan devinin pazar günü Racing Santander'i 2-0 yendiği maçta, teknik direktör Frank Rijkaard tarafından oyuna sokulmak istenmesi ve Rijkaard'ın da yaptığı açıklamada, Eto'o'nun oyuna girmeyi kabul etmediğini belirtmesine, ateş püskürdü. Avrupa basınında manşetlere taşınan haberde "Eto'o'da dan Rijkard'a tokat" başlıkları kullanıldı.

"Bir basın toplantısı düzenlemek ve benim oynamak istemediğimi söylemek ancak kötü bir insanın yapabileceği bir davranış" diyen Kamerunlu futbolcu, salı akşamı yaptığı açıklamalarla, Katalan devinde büyük bir depremin heran yaşanabileceğinin habercisi oldu..

Eto'o açıklamasının devamında da, "İsteyen istediğini söyleyebilir ama ben her zaman takımıma ve takım arkadaşlarıma karşı görevlerimi ve sorumluluklarımı yerine getirdim. Gerçekten ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız Rijkaard'a sorun" ifadelerini kullandı..

4 ay süren sakatlığı sebebiyle sahalardan uzun süre uzak kalan Kamerunlu futbolcunun Racing Santender ile oynadıkları ve 2-0 kazandıkları maçta Hollandalı çalıştırıcı tarafından oyuna sokulmak istendiği ancak Kamerunlu futbolcunun bunu kabul etmeyip sadece bir kaç dakika için dizini riske etmeyip maça çıkmadığı Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard tarafından maçın ardından açıklanmıştı.

RONALDONHO DA PAYINI ALDI
Racing Santander maçının ardından Rijkaard'ın açıklamasına göre oyuna girmeyi kabul etmeyen Eto'o teknik direktörün ardından yine kendisini eleştiren ve takım arkadaşlarını düşünmediğini söyleyen Ronaldinho'ya da cevap verdi..

Eto'o, "Eğer bir takım arkadaşım bana takımı düşünmem gerektiğini söylüyorsa, esas O takımı düşünmeli. Ben her zaman ilk olarak takımımı düşündüm parayı değil" ifadeleriyle Santander maçında 2 golü de kaydeden Ronaldinho'ya cevap verdi.

21 Şubat'ta Şampiyonlar Ligi'nde son 16 arasında Liverpool ile karşılaşacak olan Barcelona'nın yıldız ismi Eto'o geçen yıl La Liga'da gol kralı olmuştu.

Katalan devinde bir takım ayırımcılıklar olduğunu ifade eden Kamerunlu yıldız açıklamasının devamında da, "Soyunma odasında 2 farklı grup var; bir tarafta başkanın adamları ve diğer tarafta da bir başkaları" dedi.

"Bu benim savaşım değil. Ben bu iki klanın arasındayım. Ben burada suçlanan ve savaştan zarar gören tarafım ama ne olursa olsun geri döneceğim ve oyunuma bakacağım" sözleriyle Barcelona'da yaşanan bir takım sıkıntıları da dile getiren golcü futbolcunun açıklamaları, İspanyol basınına göre Başkan Joan Laporta ve Laporta ile aynı fikirde olmadığı için istifa eden eski Başkan Yardımcısı Sandro Rosell arasında yaşanan savaşın etkileri.

Laporta ise daha önce yaptığı açıklamada Eto'o'ya destek vermiş ve yıldız futbolcunun dizinin daha zamana ihtiyacı olduğunu ve erken bir kararla yine sakatlık yaşaması hiç iyi olmaz demişti.

Laporta Marca'ya yaptığı açıklamada, "Eto'o yanlış birşey yapmış olamaz. Oynamak istememesi söz konusu değil, daha zamana ihtiyacı var" ifadelerini kullanmıştı.

Pazartesi günü antrenmana çıkmayan Eto'o dizinin çok ağrıdığını belirterek salonda kendi başına çalıştı!
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla