Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 13:10   #10
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mehmet Okur: "Çok mutluyum.."

Bu yıl 56.'sı düzenlenecek olan 18 Şubat'taki All-Star maçına seçilen milli basketbolcu Mehmet Okur, "All-Star seçilmek hakikaten büyük bir onur" diyerek, şu an çok mutlu olduğunu söyledi..



Mehmet Okur, www.memo13.com adlı kişisel internet sitesine duygularını açıkladı.

Batı da All-Star seçilmenin çok zor olduğunu anlatan Mehmet Okur, şöyle konuştu:
"Ama hiç yılmadan çok çalıştım, Allah da yardım etti. Marcus Camby, Zach Randolph, Elton Brand, Pau Gasol, Chris Paul ve tabii ki takım arkadaşım Deron Williams seçilmiş olsaydı, kimsenin fazla bir itirazı olmazdı. Utah Jazz kulübüne, takımın sahibi Larry Miller, genel menajer Kevin O'Connor, koç Jerry Sloan, asistanlar Phil Johnson, Tyrone Corbin, Scott Layden, Mark McKown ve ne zaman ağrım olsa, ne zaman sakatlansam, ne zaman hastalansam yardımıma koşan Gary Briggs ve Jazz ailesinde çalışan herkese teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyorum."

NBA kariyeri boyunca iki çok özel organizasyonda forma giyme şansı yakaladığını anlatan Mehmet Okur, sözlerine şöyle devam etti:
"Detroit Pistons ile ilk şampiyonluğumu yaşadım, orada çok özel 2 sezonum geçti. Şimdi Salt Lake City'de üçüncü sezonumda hem ben, hem eşim Yeliz kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Las Vegas'da Mehmet Okur olacak ama orada hem ülkemi, hem çok zor geçen zamanlarda bile desteğini benden esirgemeyen ailemi ve dostlarımı, Türk basketbolunu, Utah Jazz'ı ve takım arkadaşlarımı temsil edeceğim. Carlos Boozer All-Star seçilmişti ve fazlasıyla hak ediyordu. Deron Williams seçilemedi ama bizim takımımız için bir All-Star'dan bile daha önemli. Deron seçilseydi benim için yine onur verici olacaktı, çünkü benim seçilmem de onun çok büyük payı var, o seçilseydi benim de büyük payım oldu diye düşünecektim. Andrei Kirilenko, Derek Fisher, Matt Harpring, Gordan Giricek, Paul Millsap, Jarron Collins, Ronnie Brewer, C.J Miles, Dee Brown, Rafael Araujo, hatta şu an NBDL'i kasıp kavuran Roger Powell'a hepsine çok şey borçluyum. Jazz seyircisi de her zaman beni kendime özel hissettirmiştir. Onların desteği olmadan takım olarak geldiğimiz noktaya gelemezdik."

Mehmet Okur, asıl hedefinin Utah Jazz'ı başarıya ulaştırmak olduğunu ancak All-Star'da ülkesini ve kendisini destekleyenleri en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

All-Star maçında forma giymenin büyük bir onur olduğunu anlatan Okur, şöyle konuştu:
"Ancak bu sezon hedefimiz belli. Kuzeybatı Gurubunu kazanmak, play-off'larda en iyi şekilde Utah Jazz'ı temsil etmek ve gidebileceğimiz en son noktaya kadar her şeyimizi vererek oynamak. Sezon öncesi kimse bize fazla şans vermiyordu ama çok güzel bir takım oluşturduk. Herkes herkesin sırtını, arkasını kolluyor. Birimiz düştüğümüz de bir diğeri hemen onun yerini alıyor, onun kalkmasına yardım ediyor. Hiç bir zaman kişisel başarıların, takım başarılarından daha önemli olduğuna inanmış biri değildim. Takımım için ne faydalıysa onu yapmaya çalıştım. Bu ödül de ne kadar doğru düşündüğümün bir göstergesidir. Bu onurun kariyerimde bir başlangıç olacağını, daha çok çalışarak takım arkadaşlarımla birlikte Utah Jazz'ı NBA şampiyonluğuna kadar taşımak için elimizden geleni yapacağımızı söylemek istiyorum. Beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan Türk basketbolseverlere bu All-Star'ı armağan ediyorum"

Mehmet Okur son olarak eşi Yeliz Okur'a da kendisine olan desteğinden dolayı teşekkür ederek, "Şans meleğim, her zaman yanımda olan, yorgun olduğumda enerji kaynağım, moralsiz olduğumda moral kaynağım, ağrılarım olduğunda ilacım, beni hep destekleyen eşim Yeliz'e teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla