Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 13:40   #5
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sanıldığı Kadar Salak Değilim

Teknik direktör Rijkaard için ''kötü adam'' yakıştırması yapan, kendisini eleştiren Ronaldinho'ya tepki gösteren Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, konuşmaya devam ediyor. Eto'o, "Bazıları size dokunduğu zaman hep sessiz kalmak gerekmez, bazen de cevap verilmeli. Sanıldığı kadar salak değilim'' dedi..
Click the image to open in full size.

Racing ile yapılan lig maçının son dakikalarda oynamayı reddetiği yönündeki sözlere karşı çıkıp Rijkaard için ''kötü adam'' yakıştırması yapan, kendisini eleştiren Ronaldinho'ya tepki gösteren ve Barcelona'nın ikiye bölündüğünü iddia eden Eto'o, konuşmaya devam etti.

Katıldığı bir radyo programında, ''Patlamış değilim. Sadece bazılarının hakkımda söylediklerine cevap verdim'' diyen Eto'o, söylenildiğinin tersine Racing maçında kızgın olmadığını ve son 7 dakika oynamayı kabul ettiğini ifade etti.

''Herkes takıma yardım etmesi gereken şeyleri biliyor. Eğer 300 kez antreman yaptıysak, yağmurda, soğukta, sıcakta hepsine katıldım ve sakatlanan takım arkadaşlarım için hep iyi konuştum. Hepimiz arkadaş olamayız ama bir takım arkadaşına da pislik gibi muamele edilemez, bunu kabul edemem'' şeklinde konuşan Eto'o nun sözleriyle, Barcelona içinde uzun zamandır kriz olduğu da ortaya çıktı.

Kamerunlu futbolcu, arkasından çok fazla konuşan olduğunu ve iyi niyetinin suistimal edildiğini savunarak, ''İnsanlar bana vuruyor. Çünkü sahte biri değilim. Sahte biri olunca kendimi mutlu hissetmiyorum. Sahte olanları neyin üzdüğünü biliyorum; gollerim. İçim çok rahat. Çocuklarımın ekmeği, takım arkadaşlarıma ve takım arkadaşlarım da bana bağlı. Bazıları size dokunduğu zaman hep sessiz kalmak gerekmez, bazen de cevap verilmeli. Sanıldığı kadar salak değilim'' dedi.

Teknik direktör Rijkaard için ''kötü insan'' yakıştırması yaptığının da yalan olduğunu ileri süren Kamerunlu futbolcu, Hollandalı teknik adam ile bir sorunu olmadığını söyledi.

Eto'o, sakatlığının ardından dizinde halen sorunlar olduğunu ve sahaya çıkmadan önce 15 dakika bisiklet kullanarak dizini ısındırması gerektiğini belirtti.

Öte yandan Eto'onun açıklamaları sonrasında FC Barcelona'da teknik direktör Frank Rijkaard ve futbol şube sorumlusu Txiqui Beguiristain durum değerlendirmesi için bir toplantı yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla