Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 15:27   #9
aragornata
Banned
 
aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Son karar verildi, Kurtlar Vadi'ye iniyor
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanıp yayınlanmayacağına dair tartışmalar sona erdi...

Click the image to open in full size.
15 Şubat 2007 11:35


RTÜK, Kurtlar Vadisi Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ı Ankara'ya davet etti. 13 Şubat 2007 Salı günü Ankara'daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar'a Üst Kurul Üyeleri hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktardılar.

Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'ın İstanbul'da kanal yöneticilerine Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarması sonucunda, kanal yönetimi çözüm arayışına girdi.

Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi nedeniyle Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna 1 Ocak-13 Şubat 2007 tarihleri arasında toplam 16 bin 597 başvuru yapıldı. Bu başvuruların 13.9'ünde dizinin yayınlanmaması, 2 bin 609'unda ise dizinin yayınlanması istendi.
dizinin beğenildiği, devam etmesinin istendiği ifade edildi.

Ancak son olarak alınan duyumlara göre Show Tv, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin bu akşam yayınlanmasına karar verdi...

Merakla beklenen bu önemli kararı Pana Film resmi internetr sitesinden "KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA. Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz..." mesajıyla duyurdu.

Ayrıca Kurtlar Vadisi sevenlerinin internette kurduğu onlarca fan klüp sitesi, dizinin yayından kaldırılmaması için RTÜK ve SHOW TV'ye tepki vermeleri çağrısında bulundu.

Milyonlarca izleyecisi olan Kurtlar Vadisi Terör'ün yayından kaldırılmasına yönelik atılan adımsa büyük bir deprem yarattı.

Çünkü bu karar eğer uygulansaydı Türkiye'de çok büyük bir yanlışın başlangıcı olacaktı. İbre bu sefer Kurtlar Vadisi'nden kalkıp başka yapımlara dönecekti..

İşte Kurtlar Vadisi Terör'ün Show TV'de dönen tanıtımı...

Haber3.com
__________________
Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.


Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...
aragornata Ofline   Alıntı ile Cevapla