Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2007, 09:09   #9
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alkmaar maçında Migros Tribünü’nde bıçaklamaya kadar giden büyük olaylar, 3-1 yenik duruma düşülmesinin ardından Alex ve Volkan’ın dakikalarca yuhalanması camiayı alınan sonuçtan çok daha fazla rahatsız etti. Şimdi herkes ‘100. yılda bunları mı yaşayacaktık” diyerek isyan ediyor.. Ve Fanatik üzerine basa basa soruyor:

1
Avrupa Kupası maçında 55 adet olduğu iddia edilen bıçak ve demir çubuk nasıl stada girdi?
2 Genç Fenerliler’in ağırlıkta olduğu Migros tribününde Esenler grubu birden nasıl ortaya çıktı?
3 İki grup arasındaki husumet Bursaspor maçından bu yana biliniyordu. Neden önlem alınmadı?
4 Sakaryaspor maçında taraftarlar Migros tribününe güven duyarak nasıl girecek?
5 Bu şartlar altında bir de Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy maça gelseydi, neler olurdu?

..ve şok iddialar
Migros tribününde etkin olan Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar grubunun Aziz Yıldırım karşıtı bazı muhalifler tarafından desteklendiği, bunun üzerine Yıldırım’ın da Esenler grubuna gizliden gizliye destek vermeye başladığı camiada kulaktan kulağa konuşuluyor. Diğer bir iddia ise Esenler grubu, Genç Fenerliler’in internet satışları sayesinde elde ettiği 300 bin dolarlık geliri sahiplenmek istedi. İki grup arasındaki savaş bu yüzden başladı.

Suçlular kamerada
Alkmaar maçında Şükrü Saracoğlu’nda yaşanan olaylar üzerine Fenerbahçe Kulübü harekete geçti. Stattaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen Sarı-Lacivertliler, suçluları belirleme yolunda dev bir adım attı. Yönetim, bu sabah saptanan görüntüleri polise teslim edecek. Diğer yandan gözaltına alınan 14 kişi Kadıköy Adliyesi’ne sevk edilirken, statta bıçaklanan kişilerden hiç biri şikayetçi olmadı.

Ucuz kurtulduk
Sarı-Lacivertliler’in olaylar nedeniyle UEFA’dan ceza almayacağı belirtildi. Maçın İsviçreli gözlemcisi Guodi Cornella’nın tribünde yaşananları “Rakip takım taraftarına karşı bir eylem olmadığı” gerekçesiyle raporuna yazmadığı öğrenildi. Dün öğlen saatlerinde İstanbul’dan ayrılan Cornella’nın herhangi bir ek rapor göndermeyeceği de öne sürüldü. Fenerbahçe böylece özellikle İtalya’da Catania-Palermo maçındaki olayların ardından futbol sahalarında şiddeti önlemek için sert önlemler almayı planlayan UEFA’dan gelmesi muhtemel bir yaptırımdan kurtuldu.

Nasıl yani Başkan
Fenerbahçe-AZ Alkmaar karşılaşmasında, tribünlerde yaşanan olaylardan sonra Sarı-Lacivertli ekibin başkanı Aziz Yıldırım’ın kulübün internet sitesinde taraftarlara teşekkür etmesi yadırgandı. 6 taraftarın yaralanması, Alex ve Volkan’ın yuhalanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Yıldırım’ın yaptığı açıklamada sözlerini, ‘Fenerbahçe taraftarına yakışan budur’ ifadesiyle tamamlaması kamuoyunda şaşkınlık yarattı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla