Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 10:15   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation NBA Türkiye'ye geliyor

NBA Türkiye'ye geliyorİstanbul ve Efes Pilsen bir NBA takımını ağırlamaya hazırlanıyor. NBA Avrupa turu kapsamında bir NBA takımı İstanbul'a gelecek ve 6 Ekim'de Efes Pilsen ile karşılaşacak.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.İstanbul'a gelecek takım büyük bir ihtimalle Minnesota Timbervolwes olacak.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 20:36 TSİ 16 Şubat 2007 Cuma

Mehmet Okur'un NBA All-Star maçına seçilmesinin ardından NBA'den Türkiye'ye güzel bir haber daha geldi.

NBA Avrupa turu kapsamında bir NBA takımı İstanbul'a gelecek ve 6 Ekim'de Abdi İpekçci Spor Salonu’nda Efes Pilsen ile karşılaşacak.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, NBA ile anlaşmanın imzalandığını, İstanbul'a gelecek olan takımın 14 Mart'ta açıklanacağını söyledi.

İstanbul'a gelecek takımın büyük bir olasılıkla Minnesota Timbervolwes olması bekleniyor.

Efes Pilsen geçen yıl Amerika'ya gitmiş, Denver Nuggets ve Golden State Warriors ile iki maç oynamıştı. Efes Pilsen ile NBA ekibinin 6 Ekim'de oynayacağı maç NTV'den yayınlanacak.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla