Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 22:25   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pippen'dan dönüş sinyalleri

Pippen'dan dönüş sinyalleri

NBA'in efsanevi isimleri arasında yer alan ve 90'lı yıllarda fırtına gibi esen Chicago Bulls takımının Michael Jordan ile birlikte en önemli parçası olan Scottie Pippen tekrar basketbola dönmek istediğini söyledi. Son beş yıldaki en iyi sağlığa ve fiziki güce sahip olduğunu söyleyen 41 yaşındaki eski Bulls'lu, play off-larda görev alabilecek durumda olduğunu ancak normal sezonun son maçlarından itibaren de görev alabileceğini belirtti.
Las Vegas'da yapılan All-Star etkinlikleri kapsamında yapılan "Shooting Stars" yarışmasında Bulls guardı Ben Gordon ve Chicago Sky'dan Candice Dupree ile birikte mücadele verecek.
Maddi nedenlerden ziyade bir takıma play off'larda destek olabilmek için basketbola dönmek istediğini ifade eden Pippen, uzun süreli basketbol kariyerleri ile NBA tarihine geçen Kareem Abdul-Jabbar (42) ve Robert Parish (44) kadar sağlıklı olduğunu iddia etti.
Pippen için adı geçen takımlar içinde Chicago Bulls ve Cleveland Cavaliers başta olmak üzere bazı doğu konferansı ekiplerinin yanısıra Steve Nash'i dinlendirebilmek için Phoenix Suns'ın da olduğu ifade ediliyor.
Scottie Pippen, dizindeki sakatlık nedeniyle 2003-2004 sezonu ortasında Chicago Bulls formasıyla basketbola veda etmişti.

16.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla