Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2007, 18:14   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manchester City Batuhan'ı İstemeye Geliyor

Manchester City Batuhan'ı istemeye geliyor..

Batuhan 1 hafta süresince denendiği Manchester City takımında İngiliz yöneticilerin bir kez daha gözüne girmeyi başarırken, İngiliz ekibinin Beşiktaş'a resmi sözleşme teklifi götürmek için Nisan ayında Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Beşiktaş'ın alt yapısında forma giyerken, geçen yıl İrlanda'da yapılan milli takım kampında Manchester City takımının ilgisini çeken Batuhan Karadeniz, geçen hafta gittiği İngiltere'deki antrenmanlarını tamamladı. Genç futbolcu 1 hafta süresince denendiği Manchester City takımında İngiliz yöneticilerin bir kez daha gözüne girmeyi başarırken, İngiliz ekibinin Beşiktaş'a resmi sözleşme teklifi götürmek için Nisan ayında Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Henüz 16 yaşını doldurmadığı için transferi mümkün olmayan genç futbolcunun 2009 yılına kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. 24 Nisan'da yaşını tamamlayacak olan Batuhan iki kulübün anlaşması halinde önümüzdeki sezondan itibaren İngiltere'de forma giyecek.

Batuhan ile birlikte İngiltere’ye giden Ankaragücü PAF takımı kaptanı Abdulkadir Kayalı da Manchester City'nin futbol akademisinde eğitim görüyor. Genç oyuncu eğitimin son derece faydalı olduğunu söylerken, M.City ile kamp sonunda masaya oturacaklarını bu görüşmenin sonucuna göre Juventus, Arsenal, Bolton ve Tottenham'dan gelen davet tekliflerini de değerlendireceğini ifade etti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla