Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2007, 18:38   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zaragoza Barbosa'ya rağmen

La Liga'da Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Real Zaragoza, geçen seneki performansını mumla arayan Villarreal'i konuk etti.. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Zaragoza, kalesinde devleşen Barbosa'yı bir kez geçebildiği karşılaşmayı Diego Milito'nun golüyle 1-0 kazandı..



Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Real Zaragoza olmasına rağmen, ilk tehlikeli atağı 10. dakikada Villarreal gerçekleştirdi. Zaragoza kalecisi Cesar Sanchez ile karşı karşıya kalan Danimarkalı golcü Jon Dahl Tomasson'un şutunda, Sanchez mutlak bir golü önledi.

16. dakikada Zaragozalı Sergio Garcia'nın sol çaprazdan vuruşunu, kaleci Mariano Barbosa son anda kornere çeldi.

18. dakikada, Barbosa, kornerden gelen topa iyi yükselen ve kafayı vuran Zaragozalı defans Gabriel Milito'ya gol şansı tanımadı.

23. dakikada sağ taraftan yapılan ortaya Sergio Garcia bomboş pozisyonda kafayı vurdu fakat Barbosa iyi bir refleksle güzel bir kurtarışa imza attı.

21. ve 25. dakikalarda Villarreal Jose Mari ile gol aradı fakat bu oyuncununu uzaktan attığı iki şutta kaleyi bulmadı.

32. dakikada Real Zaragoza Barbosa'yı geçmeyi başardı. Zapater'in ceza sahası içinden çektiği şut yan direkten geri geldi. Topu önünde bulan Diego Milito, takımını öne geçirdi ve aynı zamanda ligdeki 15. golüne de imza atmış oldu.

İlk yarıyı önde kapatan Zaragoza, ikinci yarıya da hızlı başlayan takım oldu. 51. dakikada Garcia'nın sert şutunda, Barbosa topu kornere çeldi. 53. dakikada ise Movilla'nın şutunu, Barbosa yine kornere tokatladı.

70. dakikada Villarreal'in orta saha oyuncusu Fernandez'in frikiği üstten auta çıktı.

Dakikalar 72'yi gösterdiğinde Barbosa kalesinde bir kez daha devleşti. Diego Milito'nun yakın mesafeden vuruşunu müthiş bir refleksle kurtaran Barbosa farkın 2'ye çıkmasını engelledi. 74. dakikada Sergio Garcia'nın sağ çaprazdan çektiği şut, kaleci Barbosa'da kaldı.

Beraberlik golünü bulmak için son dakikalarda baskısını arttıran Villarreal'in bu çabası puan için yeterli olmadı ve Zaragoza sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Real Zaragoza puanını 38'e yükseltirken, ligde kötü günler geçiren Villarreal ise 29 puanda kaldı ve üst üste 3. yenilgisini aldı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla