Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2007, 00:54   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Smaç şampiyonu Green

Smaç şampiyonu GreenLas Vegas'ta düzenlenen All-Star Haftasonu etkinliklerinin 2. gününde yapılan smaç yarışmasını Boston Celtics'li Gerald Green kazandı.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPORGüncelleme: 14:33 TSİ 18 Şubat 2007 Pazar
Click the image to open in full size.

Boston Celtics'li Gerald Green, finalde 91 puan ile şampiyonluğa ulaştı.Click the image to open in full size.



56. All-Star etkinliklerinin smaç şampiyonu Boston Celtics'li Gerald Green oldu.

Green, yarışmaya Orlando Magic'ten Dwight Howard, Chicago Bulls'lu Tyrus Thomas ve geçen yılın şampiyonu Nate Robinson ile birlikte katıldı.

İlk turda 90 puan toplayan Nate Robinson ile 95 puan alan Gerald Green finale yükselirken, 85 puan toplayan Dwight Howard ile 80 puanda kalan Tyrus Thomas elendi.

Finalde Green ilk smacında 41 puan, Robinson ise 39 puan topladı. 2. denemesinde 50 puan toplayan Gerald Green, favori olarak geldiği turnuvada 91 puan ile şampiyonluğa ulaştı.

Nate Robinson ise ikinci hakkında 41 toplamda 80 puanla 2. oldu.

KAPONO 3 SAYININ KRALI
3 sayı yarışmasında, Miami Heat oyuncusu Jason Kapono zafere ulaştı. Kapono, Washington’lu Gilbert Arenas, Memphis’li Mike Miller, Cleveland’dan Damon Jones, Dallas’lı son şampiyon Dirk Nowitzki ve Jason Terry ile kozlarını paylaştı.

İlk turda en yüksek puanları toplayan Gilbert Arenas, Nowitzki ve Kapono finale yükseldiler.

NBA'in en iyi 3 sayı yüzdesine sahip oyuncusu Kapono, finalde 24 puan ile şampiyonluğa ulaşırken, Arenas 17 puan, son şampiyon Dirk Nowitzki ise 9 puanda kaldı.


WADE YİNE YETENEK ŞAMPİYONU
Geçen sene yetenek yarışmasında birinci olan Miami Heat’in yıldızı Dwyane Wade, bu sene de zafere ulaştı.

LeBron James, Kobe Bryant ve Steve Nash'in sakatlığı sebebiyle Chris Paul'ün dahil edildiği etkinliğin ilk turunda, 29.8 saniyelik derecesiyle Kobe Bryant ve 31.3 saniye ile Dwyane Wade finale yükseldiler.Click the image to open in full size.

Finalde 26.4 saniyelik derecesiyle Kobe Bryant geride bırakan Dwyane Wade, Jason Kapono’dan sonra organizasyonda ödül kazanan ikinci Miami Heat’li oyuncu oldu.

Wade, ayrıca 35.000 dolar para ödülünün de sahibi oldu.

ŞUT YARIŞMASINDA DETROIT GÜLDÜ
Şut yarışmasında Detroit takımı birinciliğe ulaştı. İlk turda Los Angeles ve son şampiyon San Antonio’yu geride bırakan Detroit ve Chicago finalde karşı karşıya geldi.

Finalde, Chauncey Billups, Bill Lambeer ve Swin Cash’ten oluşan Detroit takımı 50.5 saniyelik bir derece elde etti.

Ben Gordon, Scottie Pippen ve Candice Dupree’dan oluşan Chicago, Detroit’ten daha iyi bir derece yapmasına rağmen Ben Gordon’un hatalı şut kullanması ve Dupree’nun şutunu atmadan bir sonraki aşamaya geçmesi sebebiyle diskalifiye edildi. Böylece Hakem kararıyla Detroit şampiyonluğa ulaştı.

BARKLEY - BAVETTA YARIŞTI
NBA'in eski yıldızlarından Charles Barkley, ligin en tecrübeli hakemlerinden Dick Bavetta ile girdiği iddiayı kazandı.


All-Star etkinliklerine sonradan dahil edilen yarışta, 32 yıllık NBA hakemi 67 yaşındaki Bavetta ile Barkley, salonda slalom koşusu yaptı.

Yarışı kazanan Barkley 50.000 dolar ödülün de sahibi oldu.

All-Star etkinliklerinin en renkli ismi yine Shaquille O'Neal oldu. Smaç yarışmasından önce Orlando'lu Dwight Howard ile dans eden Shaq, salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla