Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 12:41   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Elazığspor 40. yılını kutluyor!..

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Elazığspor'un basın sözcüsü Cihan Telo, kulübün kuruluşunun 40'ıncı yılı nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, ''Herkes Elazığspor'un 40'ıncı yılı için hazır olsun, herkesin desteğini ve yardımını bekliyoruz'' dedi.
Telo, düzenlediği basın toplantısında, Kocaelispor maçında takımın gösterdiği performansı beğendiklerini kaydetti. Click the image to open in full size.
Kocaelispor'a ilk yarıda hiç pozisyon vermediklerini, ikinci yarıyı da hemen hemen tek kale oynadıklarını belirten Telo, ''İki net penaltımız verilmedi.
Kocaelispor'un golü öncesinde orta sahada Ertuğrul'a yapılan bariz faulü hakem çalmadı. 4 dakika uzatma olurken, 2 dakika oynatıldı. Çünkü bu arada 3 tane sarı kart gösterdi, oyun durakladı. Maalesef hakemi bir türlü aşamadık. Yönetim kurulu olarak mağlubiyetimizin en büyük sorumlusu olarak hakemi görüyoruz'' dedi.
Telo, gelecek hafta sahalarında Orduspor ile yapacakları maçın bilet fiyatlarının Kocaeli maçındaki gibi 1-3 ve 5 YTL olarak belirlendiğini kaydetti.
ELAZIĞSPOR'UN 40'INCI YILI
Elazığspor'un 40'ıncı yılı nedeniyle önümüzdeki ay Ankara'da '40'ıncı yıl' toplantısı yapacaklarını bildiren Telo, şunları söyledi:
''Bunun için de bir heyet oluşturduk. Heyetteki arkadaşlar gerek Elazığ'daki idareciler, yerel ve mülki idarecilerle gerekse Ankara ve İstanbul'da bulunan Elazığlılarla önümüzdeki ay Ankara'da yemek düzenlemeyi düşünüyoruz.
40'ıncı yıl etkinlikleri nedeniyle Elazığ'da da Valimiz Muammer Muşmal, belediye başkanımız Süleyman Selmanoğlu'nun katkılarıyla organizasyonlar düzenlenecek. Herkes Elazığspor'un 40'ıncı yılı için hazır olsun, herkesin desteğini ve yardımını bekliyoruz.''

20.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.

Konu -FReeDoM- tarafından (21-02-2007 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir..
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla