Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2007, 20:30   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Renault: Gerideyiz

Geçen yıl sürücüler klasmanında dünya şampiyonluğuna ulaşan ve bu yıl Fransız takımını bırakarak McLaren'e transfer olan Fernando Alonso'nun yerine Finli test pilotu Heikki Kovalainen ile anlaşan Renault'da, 18 Mart'ta Avustralya Grand Prix'siyle başlayacak yeni sezon hazırlıkları da sürüyor.



Renault Başmühendisi Pat Symonds, takımın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Endişe içinde değiliz ama eğer sıralamanın en üstünde değilseniz, bunu kabul edecek kadar da dürüst olmanız gerekir. Birçok durumda en hızlı takımlardan birkaç basamak gerideyiz. Bu yavaşlık hem ilk turda hem de uzun yarışta kendini gösteriyor'' dedi.



Symonds, ''McLaren ve Ferrari'nin bu yılın en hızlıları olduklarını söyleyebilirim. Onların arkasından BMW geliyor. Fakat herşey şimdiden belli olmaz. Bu bir kış testidir. Diğer insanların araca ne kadar yakıt doldurduklarından da emin olamazsınız'' diye konuştu.



Formula 1'de son iki sezondur şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Fransız takımı Renault'da görev yapan İngiliz mühendis, geçen sezon takımın yarıştığı Michelin lastiklerinin tedarikçilikten çekilmesi üzerine F1'in tek lastik tedarikçisi olan Bridgestone'a alışmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.



Bridgestone ile yaşadıkları soruna değinen Symonds, ''Lastiğin ne kadar sürede tahrip olduğunu biliyoruz ama, halen yarışın ilk turunda lastikten en iyi performans almanın sırrını çözemedik'' ifadesini kullandı
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla