Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #27
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Şubat ayı içinde bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza sebep olabilir. Öncelikle mesleki konularda birtakım çelişkiler yaşayabilirsiniz ama duygular sonucunda hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi mümkün olabilir.

Ancak bunların yaratabileceği endişeden de olumsuz olarak etkilenebileceğinizi belirtmek isterim.

Sakin ve mantıklı olmanız ve de biraz gayret göstermeniz, istediğiniz sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olabilir. Aslında oldukça şanslı bir döneminizdesiniz. Astrolojik gök cisimleri bulundukları konumlardan size ya yumuşak açı yapıyorlar ya da etkisiz kalıyorlar.

Sadece abartıcı tutumlarınızın etkisi ile aşırı masrafa ve aşırı yemeye düşkün olabilirsiniz.

Genel olarak üzüntü ve sinirden uzak bir dönemdesiniz.

Önemli paralar kazanabilir ya da çok değer verdiğiniz vereceğiniz şeyler elde edeebilirsiniz. Ayrıntılara önem vermemeniz ve aşırı bir cesaretle işe atılmanız genelde zarar getirecektir. Bazı kazançlar da elde edebilirsiniz. Ancak bunların tamamen tesadüfe dayanacağını bilmelisiniz.

Gereksiz rizikolara girmemelisiniz. Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Özellikle siz evli bir Yengeçseniz, eşinizle aranızdaki anlaşmazlıkları olumlu bir şekilde sonuçlandırmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu konuda göstereceğiniz gayret artmalı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla