Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #28
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Mart ayının ilk haftalarında oldukça dinç ve sağlıklı olacaksınız. Enerjinizi iyi birşekilde kullanabilirsiniz.

Çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler elde etmeniz için ayın bu döneminden yararlanmalısınız. Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma meyillerindesiniz. Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma meyillerinizdir.

Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz. Ayrıca yerine getirmeniz imkansız sözler verebilir ve sonra da bu yüzden kendinize dünyayı zindan edebilirsiniz. Aşırı iyimserlikten dolayı başınız belaya girebilir. Dikkat edin, çevrenizde iyimserliğinizden yararlanmak isteyen bazı kötü niyetli kimseler olabilir.

Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler. Kontrolsüzce yapacağınız alışverişlerde aldanabilirsiniz. Aynca aldığınız malların bozuk ya da işe yaramaz çıkması da olasıdır. Ayın son haftasına kadar ne derece güvenirseniz güvenin, kimseye borç vermemelisiniz.

Hedef ve arzularınızı elde etme isteğiniz bu dönem içinde yoğunlaşacaktır.

Bu doğrultuda cesur ve direk yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Olay üzerinde toplayacağınız enerji ve bilginiz, zor anlarda bile olayın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Acelecilikten kaçınmanız ve mantıklı tutumlarda bulunmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla