Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #29
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Ayın ilk günleri duygusal ve hassas olabilirsiniz. Ancak bu durum sizi pek üzmesin ve üzerinde durmayın. Sadece bilin ki mantık ve aklınızı kullanmanız gereken yerde duygularınıza kulak vererek atacağınız bir adım hiç de doğru olmayacaktır.

Bunları kontrol edebilmeniz, bulunduğunuz ortama uygun bir şekilde hareket etmenize yardımcı olacaktır. İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Eğer bu gibi düşünce veya sorunlarınız yoksa bir yolculuk yapmanız olasıdır.

Bu yolculuk oldukça hareketli ve zevkli olabilir.

Bununla beraber daha ziyade yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yatırımını çok önceden yaptığınız bazı şeylerin sonucunu almak gibi konularda bazı sıkıntılar da duyabilirsiniz.

Yakın çevrenizdeki insanlarla yaptığınız konuşmalarda, bu kişiler tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz, hatta anlatmak istediklerinizi hiçbir şekilde karşı tarafa aktaramayabilirsiniz.

Bazı konularda hislerinizi zorlamanız, sizi ve davranışlarınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ayrıca çevrenizdekileri problemlerine de objektif bir gözle yaklaşıp, sonuca ulaştırabilirsiniz böylece ilişkileriniz daha iyi bir seviyeye gelebilir ki, tüm sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Genelde elinize geçebilecek fırsatlarda harekete geçeceksiniz. Ancak dikkatsizlik ve sabırsızlığın bazı zararlarını görebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla