Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #30
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Mayıs ayının yani baharın gelmesiyle birlikte sizin de tembellik isteğinizde bir artış görülebilir. Duygusal ilişkiler hariç, hemen her konuda isteksizlik içine girebilirsiniz.

Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınız oldukça kuvvetli olacaktır. Ancak siz bunu kullanmak zahmetine katlanmayabilirsiniz. Çünkü eğlence ve dinlenmeye olan düşkünlüğünüz ay boyunca kendisini hissettirecektir.

fakat bu sizin aleyhinize olabilir.

Çevrenizde birçok anlayışsız ve sinirli insan olabilir ve durduk yerde size çatabilirler. Eğer siz bir bayansanız birlikte olduğunuz kişiyle aranızda önemli bir gerilim olabilir ve buna zamanında müdahale edemezseniz sıkı bir dargınlık haline girebilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun, okumak ve benzeri işlerden fazlasıyla sıkıntı duyabilirsiniz.

Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz. Sizin için her şey çok çok farklı olabilir. Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Dikkat edin aşk ilişkilerinizin zorlaşması ihtimali oldukça güçlüdür. Duygusal ilişkileriniz açısından daha olumlu bir ay geçirebilirsiniz. Süregelen ilişkilerinize yeni boyutlar kazandırmanız mümkün olabilir.

Duygusal ve romantik tutumlarınız bu konuda sizin en büyük yardımcınız olacaktır.

Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Enerji ve istekleriniz onlar üzerinde yoğunlaştırmanız, kısa zamanda olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır. İlişkilerinizde ters giden noktalar varsa, bunları halledebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla