Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #31
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007

Ayın ilk günlerinde tutumlarınızda değişiklikler görülebilir. Öncelikle düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

İlişkilerinize zarar verebileceğiniz bu davranışları, ancak iradeniz ve kontrolünüz sayesinde önleyebilirsiniz.

Bu arada Merkür 15 Haziran-9 Temmuz arasında Yengeç Burcu'nda ters dönecek. Bildiğiniz gibi Merkür retro konumundayken, yeni işlere başlamamak, yeni ilişkilere girişmemek gibi sonuçlar oluşurken yanısıra da iletişim alanında sorunlar ortaya çıkıyor. Elde edeceğiniz bir şey bütün sorunlarınızı çözebilir.

Başkaları hakkında son derece olumsuz planlar içinde olabilirsiniz. Bunları uygulamaya koyup koymamak elinizde. Ancak uygulamaya koyarsanız ilgili kişi büyük zarar görebilir. Daha önceden yaptığınız yatırım ya da çalışmalarınızın karşılığını almak üzeresiniz. Eğer birilerinden alacağınız varsa bu ay alabilirsiniz.

Birileriyle ortak iş kurmak ya da işinizde, o işi bilen kimselerden yardım almak gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz. Küçük bir mesleki başarı var. Duygusal ilişkileriniz hem hareketsiz, hem anlaşmazlıklara açık.

Sosyal ilişkilerinizde de tartışmalara açık olacaksınız. Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Siz bir Yengeç kadınıysanız, bu tutumlar sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Ancak siz bir erkekseniz ilginizi çekmek için bu tür bir davranışta bulunacaklarını bilmelisiniz. Nasıl bir tepki göstereceğiniz tamamen size bağlı.

İsterseniz olaya boş verir ve hiç birşey olmamış gibi hareket edersiniz ki, bu tutumunuz olayın büyümesini önleyecektir; İsterseniz olayın üstüne gider, onlarla istemediğinizşekilde bir ilişki geliştirirsiniz...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla