Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:27   #32
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Temmuz ayında kişiliğinizde bazı çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı konularda yaptıklarınızdan dolayı kendinizi sorgulama isteği içine girebilirsiniz.

Ancak zamansız bir anda yapacağınız bu sorgulamalar birtakım zararları da beraberinde getirebilir. Özellikle önemli kararlar vermeniz gereken zamanlarda, bu çelişkilerden uzak kalmanın faydasını görebilirsiniz.

Son derece yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz ve kendinize yeterince zaman ayırmıyorsunuz. Bu şekilde devam ettiğiniz takdirde işlerinizi devam ettirmek için gerekli enerjiyi bulamayabilirsiniz.

Sinirleriniz böylesine bir tempoya çok fazla dayanamayabilir.

Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz. Her ne kadar işinizle ilgili önemli toplantılar ve görüşmelerden, bağlantılardan dolayı olumlu birtakım sinyaller alacak olsanız bile yine de bu tür gelişmeler kendinizi daha iyi hissetmeniz için yeterli olmayacaktır.

Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz. Özellikle devam eden bir ilişkiniz varsa, partnerinize karşı bencil ve düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. Ufak hatalara büyük tepkiler göstermeniz de aranızdaki anlaşmazlıkları körükleyecektir. Bu ay içinde evlilik düşünüyorsanız ya da evliyseniz, hayal kırıklıkları olabilir.

Olayın gelişimini zamana bırakmanız ve bir girişimde bulunmamanız yararınıza olur.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla