Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:28   #33
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Ağustos ayıyla birlikte içinizdeki duyguların coştuğunu hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmelere ayak uydurmanız hiç de zor olmayacaktır. Uyumlu ilişkiler geliştirebilir ve hemen her konuda olumlu sonuçlara yaklaşabilirsiniz.

Mesleki alanda yeteneklerinizden yararlanabileceğiniz ortamları yaratabilirsiniz. Aklınızı iyi birşekilde kullanır ve fırsatları değerlendirirseniz bunu başarmanız zor olmayacaktır.

Bazı konularda son derece olumlu iletişimler kurabileceğiniz kişilerle tanıştırılabilirsiniz. Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız da mümkündür.

Genel yargıları onların kontrolüne bırakmalısınız. Daha çok araştırma gerektiren konularda sorumluluğu üzerinize alabilirsiniz. Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir. Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Hayat şartlarınızda düzelme olabilir. Eğer zaten iyiyse bunun daha da iyiye gitmesini bekleyebilirsiniz. Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir. Toplum içindeki saygınlığınızda önemli bir artış olabilir.

Eğer siz bir bayansanız aniden bir erkeğe bağlanabilirsiniz. Sağlık açısından güçlü ve sağlam olduğunuz bir dönemdesiniz.

Bu dönemde her tür ilişkiniz başarılıdır. Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir. Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla