Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:28   #34
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EYLÜL 2007

Bu ay gereksiz alınganlıklardan kaçınmanız çevrenizdekilerle olan ilişkilerinize gelebilecek zararları önleyecektir.

Mesleki alanda duygularınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Aşırıya kaçmamanız ve bunu bilinçli olarak kullanmanız sizin yararınıza olur. Bunun yanında hedefleriniz üzerinde iyi bir düşünce ve konsantre sağlayabilirsiniz.

Kararlı tutumlarınız, yardımcı olabilir. Ancak kendinize karşı aşırı bir güven içinde olmamanız gerekiyor. Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın bazı zararlarını görebilirsiniz. Engelleri aşabilecek enerji ve güce sahip olacaksınız. Öyleyse bunu kullanın. Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Bazı kayıplara uğrayabilirsiniz ancak, moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir. Şimdiye kadar meydana gelen olayları kontrolünüz altında tutmak yönünde tavrınız pek işe yaramayabilir. Çalışkanlığınız ve kendinize güvenen tutumunuzla pek çok şeyi halledebilirsiniz.

Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir. Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir. Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Bir tanışmadan çok uyumlu sonuçlar çıkacak ve sözkonusu kimseyle pek çok ortak nokta bulacaksınız. Beraber olduğunuz kişiye bazı kısıtlamalar getirmek istemeniz, yada bu tip bir yaklaşım görmeniz söz konusu olabilir.

İlişkinizde çıkabilecek pürüzler, ancak her ikinizin göstereceği çabalar sonucunda yoluna girecektir. bu konuda hassas davranmanız, sonradan yaşayacağınız tatsızlıkları önleyebilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla