Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:28   #35
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007

Bu ay sosyal ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlara katılmak için istediğinizden çok fırsat yakalayabilirsiniz.

Ancak çevrenizdekilerle aranızda oluşabilecek tatsızlıkları, en düşük seviyede tutmanız sizin yararınıza olacaktır. Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir. Bunlara eğilmeniz ve uzun çalışmalargerektiren sorunların içinden çıkmanız fazla zor olmayacaktır. Konsantre ve dikkatinizi bunun üzerinde toplayın. Özellikle yeni bir ilişkiye başladıysanız bu tür yaklaşımlar çok fazla olabilir.

Ancak ilgilendiğiniz ya da ilgilenmek zorunda kaldığınız konular sizi düşündüğünüzden çok daha fazla oyaladığı için duygusallığı düşünme fırsatı bile bulamayabilirsiniz.

Basit bir alış veriş, ailenizin ya da arkadaşlarınızın sizden isteyebilecekleri bir iş inanılmaz vaktinizi alabilir ve sizi aşırı yorarak her konuda isteksiz hale getirebilir.

Bu tür işler nedeniyle bir yerlere gitmek zorunda kalırsanız tamamen umutsuz durumda kalırsınız. Çünkü altında olduğunuz etkiler kalabalıkla aranızın hoş olmayacağını gösteriyorlar.

Anne-baba tartışmaları huzursuzluk yaratabilir. Ancak siz evliyseniz, eşiniz yada kendi ailenizden kaynaklanan bazı sorunlar doğrultusunda tartışmalara girebilirsiniz.

Uyumlu ve sakin tutumlarınızı korumanız, bu sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Bu arada çalışanlar için temkinli olmanız gereken bir konu iş çevrenizdeki kadınlar.

Hangi cinsiyetten olursanız olun, başarılarınızı çekememeleri ve size bazı kısıtlamalar getirmek istemeleri mümkündür
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla