Konu: Yengeç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:28   #37
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ARALIK 2007

Bu ay sağlığınıza önem vermeniz gerekiyor. Her türlü ihtimali gözönünde bulundurmanız ve tedbirli hareket etmeniz, rahat bir ay geçirmenizi sağlayabilir. Mesleki konularda da gerginliğiniz devam edebilir.

Ancak bu duygunun çalışmalarınızı engellemesine izin vermeyebilirsiniz. İşiniz üzerindeki konsantrenizi yoğunlaştırmanız ve durumu kolay kavramanız, başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bu ay hayatınızda önemli bir sayfa açabilirsiniz.

Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız. Yakınlarınızın size bir süprizi olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir aydasınız.

Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cins ilişkilerinizde bazı önemsiz yalanlarla karşılaşmanız ve bunu anlamanız olasıdır. Bunu karşınızdaki kimseye belli etmezseniz daha olumlu davranmış olursunuz. Son zamanlardaki ilgisizliğinizden dolayı birlikte olduğunuz kimsenin iyice morali bozulmuş olabilir.

Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi birşekilde devam ettirebilirsiniz. Bu arada maddi konulardaki yargılarınızın zayıf olması mümkündür. bunun zararlarını görmek istemiyorsanız, çoğunluğun kararına uymalısınız.

Yeni atılımlardan elde edeceğiniz gelir, bazı zorunlu harcamalarınızı da gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

Alış veriş konularında temkinli olmanız gereken bir aydasınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla