Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:40   #39
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yaylar, 2007'de şans sizden yana


Jüpiter, bu yıl burcunuzu ziyaret ederken, eğitimde, yabancılarla ilişkilerde ve mesleki alanda yepyeni ufuklar edinebilirsiniz. Çekingen davranmamalısınız. Eylül sonrasında ise iş hayatında ciddi sorumluluklar gelebilir

Kuşkusuz bu yılın en büyük olayı Jüpiter'in burcunuzu ziyaret edişi olacak. Jüpiter zenginliği, fırsatları ve genişlemeyi, tecrübe kazanmayı anlatan gezegendir. Bu yıl kendinize güveniniz yüksek seyredecek ve şimdiye kadar hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirme imkânı bulabileceksiniz. Ancak fırsatları değerlendirmek için beklememeli ve her zamankinden daha istekli ve çalışkan olmalısınız. Durup bekler, tembellik ederseniz bu dönemi boşa harcamış olursunuz. Harekete geçmelisiniz.

Sorumluluklar ve disiplin gezegeni Satürn bu yılın eylül ayına kadar size destek vermeye devam ediyor ancak bu tarihten sonra sizi büyük bir sınava da tabi tutacak. Eylül ayına kadar olan dönemde birikimlerinize dayanarak ilerlemek kolay olacak.

Özellikle iş hayatında olumlu bir denge ve sorumlulukları yerine getirmek zor olmayacak. Ayrıca yabancılarla ilgili işler, yüksek eğitim ya da sosyal alanda kendinizi daha yetkin hissedebilirsiniz. İşe ait yolculuklar ve yabancılarla ilgili işlerde sorumluluklarınızı başarıyla yerine getirebilirsiniz. Eylül sonrasında ise çok daha hazırlıklı olmanız ve daha fazla sorumluluk yüklenmeniz gerekebilir.
Özellikle iş hayatında test edileceksiniz. Bu belki iş hayatında yükselme anlamına da gelebilir. Eğer detaylara önem vermezseniz, fırsatları kötüye kullanmış olacak ve üstleriniz tarafından eleştirilebileceksiniz
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla