Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:40   #40
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ani değişiklikler

Uranüs burcunuz üzerinde dalgalanmalar ve ani değişiklikler getirmeye devam ediyor. Uranüs özgürleşmeyi, bağımsızlık duygusunu ve yenilenmeyi anlatır. Bu enerjiyi çok dengeli biçimde kullanamayabilir ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Uranüs'ün yıkıcı ve özgürleştirici enerjisine çok daha açık durumdalar. Bu günlerde doğanlar hayatlarını aniden değiştirecek olaylar bekleyebilir, ya da bu olayları bilinçsizce kendileri de hazırlayabilirler.

Neptün'ün yaratıcılık getiren, hayal gücünüzü artıran sizi daha rafine kılan etkisi de sürüyor. Neptün olumlu açısı altında sizi daha esnek, insancıl ve sosyal konulara daha duyarlı kılıyor. Yaratıcı eserler vermek, topluma katkı sağlamak bu dönemde pek çok Yay için olumlu yollar olarak görülecek. Özellikle 11-15 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Neptün'ün nazik ve akıcı enerjisine fazlasıyla açıklar.

Sanat alanında ve güzel olan her şey içinde daha yaratıcı olabilecekler.
Pluton sayesinde hayatınıza ya hep ya hiç felsefesi ile bakabilir, daha tutkulu davranabilirsiniz. Kuşkusuz bu etki bazı Yaylarda daha fazla içe dönüş ve çevreyi kontrol isteği de getirebiliyor. Pluton sayesinde daha inandırıcı olabilir ve kişisel gücünüzü daha etkin kullanabilirsiniz. İş hayatında üstlerden destek görmek ya da geniş çaplı sosyal ve politik projelere girmek Pluton sayesinde daha kolay olabilir. 2007'de özellikle 19-22 Aralık doğumlu olan Yaylar kişisel alanda daha kararlı olabilir.

Şanslı alanlar: Bu yıl en büyük şansınız yeni başlangıçlar yapmaktan ve doğrudan sizden, kişiliğinizden kaynaklanıyor. Şansınıza güvenebileceğiniz bir yıldasınız. Yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz açısından inanılmaz fırsatlar hazırınızda bekliyor. Yeter ki siz kararlı olun. Bu yıl eğer sağlığınızla ilgili şikâyetleriniz varsa, bu yönde de iyileşmeler söz konusu olabilir. Yıl içinde Mars'ın da olumlu açılar kurduğuı 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde fiziksel enerjinizi engellenmeden kullanabilir ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl Jüpiter'in burcunuzda olması koruma altında olduğunuzu gösteriyor ve engellerle karşılaşsanız bile bu durumlardan kurtulmanız zor olmayacak. Ancak Uranüs'ün karesi özellikle ani gelişmelere açık olacağınızı ve sizi esnek olmaya iten koşullarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor.

Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yay'lar fazla huzursuzluk yaşayabilir. Mars'ın sert açı içinde kaldığı dönemlerde, 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül arasında kendinizi aşırı gergin hissedebilirsiniz. Bu dönemlerde daha soğukkanlı ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Nisan - Mayıs geçişinde ev, ailevi konular ve bu konulardaki sorumluluklar yüzünden iş hayatında zorlanabilir, üstlerinizle ters düşebilirsiniz. Ağustos - Eylül aylarında ise yakın ilişkilere, evlilik hayatına ve ortaklaşa konulara özen göstermek, ani reaksiyonlardan kaçınmak gerekiyor.

Aşk ve ilişkiler: Yaylar aşkta deneyimci ve kendilerini kısıtlamayan beraberlikleri tercih ederler. Hatta bu alanda oldukça dürüst ve dosdoğru hareket ettikleri için, daha muhafazakâr kişiler için fazla hareketli ve açık bulunabilirler. Yay ilişkilerinde hareket ve heyecan olduğu kadar yenilik, bilgi ve bilgelik de arar. Bu nedenle entelektüel açıdan onları doyuracak, canlı ve özgür düşünceye önem veren kişilerle çok daha rahat edeceklerdir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla