Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:40   #41
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yay kadını: Yay kadını düşünen ve görüşlerini hararetli biçimde savunan, bir çeşit amazonvari bir kadın olabilir. İyi huylu ve iyimser görünümüne karşın, kendi görüşlerine karşı gelindiğinde siz de hazırlıklı olmalısınız. Eğer kendini kısıtlanmış hissederse, onu bir daha göremeyebilirsiniz. Cesur ve kendi ayakları üstünde durmak istemesi onun boyun eğmeyeceğini gösterir.

Jüpiter'in burcunuzda olması ilişkilerinize rahatlık ve canlılık getiriyor. Kendize olan güveninizin artması beraberliklerinize de olumlu yansıyacak. Bu yıl Venüs'ün burcunuzla uyumlu olduğu 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde aşk hayatınızda çok daha kolay mutlu olabilirsiniz. Hayatın keyifli yönlerini göreceksiniz. Ancak 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ikili ilişkilerde daha tartışmacı olabilir ve hatalar da yapabilirsiniz.

Yay erkeği: Yay erkeği duygusal açıdan iyi huylu, uyumlu ve geniş düşünmeyi bilen birisidir. Neşeli ve şakacı olması sayesinde topluluk içinde popüler olabilir. Ancak duygusal açıdan bağlanmaya gelince bazı problemler kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır. Kurallarla arasının çok iyi olmadığını söylemeliyiz. Jüpiter hayatınıza iyimserlik ve daha fazla macera arayışı getiriyor. Bu yıl heyecan verici beraberlik yaşayabilir, süregelen ilişkilerinizi hareketlendirebilirsiniz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde daha girişken ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

Bu yıl 15-27 Temmuz ve 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında yakın beraberliklerde daha toleranslı olmak gerekebilir.
İş ve para: İş hayatında şikâyetiniz olmaması gerekir. Jüpiter size rahatlama ve daha fazla deneyim ve fırsat sunuyor. Kuşkusuz Yay aşırı uçlara gidebilen bir burç olduğu için maddi konularda yeteri kadar önlemci olmayabilir. Jüpiter'in getirdiği iyimserliği kullanmalı ve kendinizi geliştirmeyi ihmal etmemelisiniz. 2007 Eylül ayından itibaren daha gerçekçi olmanız gereken önemli bir dönem başlıyor. Uzun sürecek bu dönemde iş hayatında daha fazla test edilecek ve yaptıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Eğer yılın ilk yarısında hesapsız davranır, sorumluluklarınızı ihmal ederek aşırı iyimser davranırsanız, bu kez önemli sıkıntılar gelecektir.

Sağlık: Jüpiter'in koruyuculuğu altındasınız ve sağlığınızla ilgili problemlere daha etkin çözümler bulabilirsiniz. İyimserliğinizin artması da sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir. Ancak 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl daha gergin ve huzursuz olabilirler. Bugünlerde doğanlar ve genel olarak tüm Yay özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde bedenlerine daha fazla önem vermeli ve gerginliklerden uzak durmaya çalışmalılar.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Geri hareket ettiği dönemlerde daha fazla iletişim problemi, gecikmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemlerde önemli anlaşmalara imza atmamalısınız. Genellikle beklenmedik değişiklikler ve sözlerin boş çıkmasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Merkür'ün geri gideceği 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran- 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde iş hayatında önlemci davranmalı, aceleci kararlar vermemelisiniz.

Tutulmalar: Bu yıl gerçekleşecek Güneş tutulmalarının ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayında eve ve yakınlara ait konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza daha fazla eğileceksiniz. Eylül ayındaki tutulma döneminde iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha önlemci olmak gerekecek. İşe ait konular, geçmişten kaynaklanabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Yay-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Yay-Başak
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla