Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:40   #42
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükselen Yayların sorumluluğu artıyor


# Yükselen Koç: Bu yıl her bakımdan şanslısınız ve ufuklarınızı olabildiğince genişleteceksiniz. Eğitim, yabancılarla işbirliği, yolculuklar hayatınıza renk katabilir.
# Yükselen Boğa: Bu yıl ortaklaşa konularda avantajlara sahipsiniz ve başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Şimdiye kadar beklemede olan parasal değerlere ulaşabilirsiniz.
# Yükselen İkizler: Bu yıl oldukça heyecanlı ve oynak geçeceğe benziyor. Evlilik, yakın beraberlikle ve ortaklıklardan yana güzel teklifler alabilirsiniz. Başkalarının desteğinden yararlanabilirsiniz.
# Yükselen Yengeç: Eylül ayından itibaren maddi konularda daha rahat etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca yıl için iş hayatınızda ilerleme ve iş koşullarınızda daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.
# Yükselen Aslan: Eylül ayından itibaren daha rahat koşullar gelişecek ve önünüzdeki engellerin kalktığını görebileceksiniz.Ayrıca bu yıl hayatın güzel yönlerine ve aşka daha açıksınız.
# Yükselen Başak: Bu dönemde kişiliğiniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilir ve hayatınızı yeniden yönlendirebilirsiniz. Evden ve yakınlardan destek görmek mümkün.
# Yükselen Terazi: Bu yıl daha eğlenceli ve hareketli geçebilir. Jüpiter'in konumu yakın çevrenizin canlanabileceğini, zihinsel konularda çok daha verimli olabileceğinizi gösteriyor.
# Yükselen Akrep: Son iki yıldır Satürn iş hayatına baskılar getirmekte. Bu yıl eylül ayından itibaren bu yüklerden kurtulabileceksiniz. Bu yeni dönemde iş hayatında daha kararlı olabilirsiniz.
# Yükselen Yay: Kuşkusuz bu yıl sizin için büyük başarıların yılı olabilir. Sonbahar aylarında kariyerinize ilişkin konularda artan sorumluluklar var. Dikkatli olun.
# Yükselen Oğlak: Bu yıl sizin için daha çok bir hazırlık niteliği taşıyor ve pek çok konuda eski düşüncelerinizi değiştireceksiniz. Bu arada hayatı daha kabullenici davranabilirsiniz.
# Yükselen Kova: Bu yıl daha kararlı ve iyimser olabilirsiniz. Hem arkadaş çevrenizi genişletebilir hem de iş hayatında ortaklaşa çalışmalar içinde olabilirsiniz. Geleceğe daha ümitli bakacaksınız.
# Yükselen Balık: 2007 son derece hareketli ve dinamik geçecek. İş hayatında elde edebileceğiniz deneyimler sayesinde zenginleşebilir ve etkinliğinizi artırabilirsiniz.

__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla