Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:41   #47
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OCAK 2007

Bu ay daha çok maddi değer taşıyan konuları ön plana alacaksınız. Sosyal açıdan hareketli bir ay geçirmeniz olası, gerginlikler yaşayabilir ve alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Ancak öğleden sonra duygusal olarak bir rahatlama içine gireceksiniz. Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız. Maddi konularda küçük bir şansı yakalayabilirsiniz.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir ay. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, farklı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız. Bu ay yakın çevrenizle, akrabalarla olan ilişkileriniz ön plana çıkacak. Yapmanız gereken günlük sıradan işlere her zamankinden daha fazla ilgi gösterecek ve zaman ayıracaksınız. Bu arada kardeşleriniz belki de komşularınız hayatınızda önemlibir rol üstlenecekler.

Ayrıca ay boyunca birçok kısa yolculuklar yapacaksınız.

Yanlız her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Bu gibi durumda boşvermemeli, iyi bir zamanlama ile harekete geçmelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla