Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:41   #48
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Ayın ilk beş gününde bir çok olumsuz etkiye açıksınız.

Karşılaşacağınız güçlüklerin arasında bazı fırsatlarda olacaktır fakat bunları yakalayabilmek için son derece güçlüklerden yılmamalı ve çok hızlı olmalısınız.

Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

İlk hafta sonunda karşılaşacağınız şeyler size, sizinle uğraşan kişi hakkında önemli bilgiler verebilirler ve bu bilgileri kullanarak söz konusu kişiyi oldukça sarsabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizle ilgili bazı kuruntularınız olabilir.

Bunlara önem vermezseniz ilişkinizi sıkıntıya sokmazsınız.

Birlikte olduğunuz insanın fazla üzerine gitmemeli ve her konuda onu rahat bırakmalısınız. Zihin gücünüz, diğer insanlarla olan iletişiminiz sizi onların gözünde büyütecekve sizde gerçek kimliğinize bürüneceksiniz. Duru mantık yapınız sayesinde süregelen olaylara zamanında müdahale etmeniz sizi başarıdan başarıyagötürecektir.

Fakat bu arada ayın 8'inden itibaren üzerinize bir tembellikçökebilir. Bu duruma zihinsel açıdan karşı çıksanızda, bedensel yönden böyle birşeyi bekliyor gibisiniz. Aktif olmaya çalışmalı, işlerinizi zamanında bitirmek için gerekli çabayı sarf etmelisiniz.

Geçtiğimiz ayda olduğu gibi bazı gezegenlerin olumsuz etkisi altında olsanızda yapıcı mantık ve yargı yeteneğiniz sayesinde engellerin, tersliklerin üstesinden gelebilecek bir yapıdasanız. Başkalarına düşüncelerinizi aktarmak isteyeceksiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla