Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:41   #49
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Bu ay daha çok kişiliğiniz üzerinde önemli etkiler bırakacak olaylarla karşılaşacaksınız.

Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalı, işleri boşvermek ya da başkalarına devretmek gibi bir tavır içinde olursanız kazançlarınız azalabilir. Bu yüzden işi ve eğlenceyi dengelemeyi bilmelisiniz. Yine bu ayın başında sizi sevmeyen ve fırsat buldukça aleyhinizde etkinliklerde bulunan birisinin başına bazı şanssızlıklar gelebilir.

Eğer onun bu durumunda kendisine yardımcı olursanız, bundan sonra açık açık sizin aleyhinizde bulunmaktan utanacaktır.

Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır. Bu teklifler iş ya da özel hayatınızla ilgili olabilir. Hangi konuda olursa olsun alacağınız teklifler ve vaad edilen şeyler gözünüzü kamaştırmasın.

Bunların sonu hayırlı olmayabilir ve zararlı çıkmanız olasılığı oldukça yüksektir. Çevrenize son derece sevimli görünen yapı ve tutumlardasınız. Mart ayı boyunca sağlık konusuna ayrı bir özen göstermelisiniz. Unutmayınki her işin başı sağlık. Sıhhatiniz yerinde olduğu sürece ayakta kalabilir, işlerinizi sürdürebilirsiniz.

Dikkatli olmalısınız. Ayrıca sağduyulu bir tavır içinde olmanız size avantajlar sağlayacak. Özellikle 23 Kasım-5 Aralıkarası doğan Yay'lar ise cazibeleri nedeniyle karşı cinste ninsanların başlarını döndürecekler.

Davranışlarınızdaki tutku ve hareketlilik size önemli avantajlar sağlayacak.

Yanlız aşk hayatınızda ayın 23'üne kadar dikkatli olmalısınız, yalnızlık ve duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla