Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:42   #50
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Genelde durgun bir ay.

Bu ay boyunca aktif ve girişken bir yapıda olacaksınız. Yeni düşünceler üretecek olayların gelişimine hemen uyum sağlayarak aktif ve girişken olacaksınız. Yeni düşünceler üretecek olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir. Takdir edildiğinizi öğrenecek ve büyük bir motivasyon kazanacaksınız.

Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Bu dönemde bütün iş ilişkileriniıde politik davranmalı ve kimseyi kırmamalısınız. Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz. Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz. Ay sonunda geçici bir yalnızlık ve duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde duygusal ilişkide olduğunuz kimseden fazla bir beklentiniz olmasın.

Sosyal çevrenizi genişletmek ve yetkili konumdaki kişilerle verimli diyaloglar kurabilmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Yapmak istediklerinin bilincinde kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz. Eğer sanatsal uğraşlarınız varsa yaratıcılığınız yüksek boyutlarda olacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla